Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy.

Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 2 dni, 14 godzin temu #1

• FogGy
  • Szeregowy
Witam.
W sobotę kupiłem Black Ops 2.
Mój problem polega na tym, że gry włączam tryb multiplayer i wybieram typ gry, po dołączeniu do jakiejś gry mapa wczytuje się tak długo, że wyskakuje komunikat "Nastąpiło rozłączenie z serwerami Black Ops 2". Z góry dziękuje za pomoc
Mój komputer
Procek: Intel Core i5-430M 2.53Ghz
Grafika:Radeon HD5470 512mb(zaktualizowane sterowniki)
Ram:4Gb
Windows 7 Home Premium 64bit.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 2 dni, 14 godzin temu #2

• Marines132
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Kaptajn Prajs redi tu deplojment.
Zaaktualizuj wszystkie sterowniki do całego komputera i jak jesteś w multi to wybierz opcję "Mecz Publiczny" i kliknij "S".Jak to zrobisz wybierz sposób wyszukiwania na najlepszy.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 2 dni, 2 godzin temu #3

• FogGy
  • Szeregowy
Windows wczoraj aktualizowany.
Stery do grafiki najnowsze.
Myślicie,że sterowniki beta mogą pomóc?

Odp: Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 22 godzin temu #4

• Marines132
Wykonałeś moją porade z wyszukiwaniem meczy?Powinno pomóc.Na wszelki wypadek ściągnij sterowniki Beta.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 22 godzin temu #5

• FogGy
  • Szeregowy
Twoja rada minimalnie poprawiła prędkość ładowania mapy, jednak wciąż wyrzuca mnie z serwa z powodu Rozłączenia z serwerami.
A sterowniki nie mogą się u mnie zainstalować, nie wiem czy trzeba je instalować na czysto czy można na stare sterowniki?

Odp: Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #6

• Marines132
Instaluj na czysto.Napisz mi jaki masz internet i przez co się łączysz oraz jakiego masz operatora.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #7

• FogGy
  • Szeregowy
Internet mam kablówkę ze spółdzielni ma około 10mb/s.
Łączę się przez router, a NAT w grze jest OTWARTY.
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 21 godzin temu przez FogGy.

Odp: Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #8

• Marines132
Router działa normalnie?Nie przerywa połączenia?

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #9

• FogGy
  • Szeregowy
Router działa prawidłowo wczoraj reinstalowałem BO2 i gra sciągnęła się w około 1,5 godziny, często w MW3 hostowałem gry i nigdy nie było lagów, więc myślę, że problem nie leży po stronie łącza .
A ty masz kartę graficzną nVidię czy Radeona??

Odp: Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #10

• Marines132
Ja mam kartę graficzną Nvidii,starą ale działa.Nie wiem dlaczego jest ten problem.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 21 godzin temu #11

• FogGy
  • Szeregowy
Problem dotyczy chyba głównie radeonów
Szkoda bo póki co mogę grać tylko w singla, a nie takie było główne założenie xD
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 21 godzin temu przez FogGy.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 17 godzin temu #12

To jest tak irytujące ... Jak już połączy na serwer to 100 fps, pieknie gra chodzi a mapa wczytuje sie minute albo wcale ... Pasek ladowania leci do konca w 5 sekund a potem przez minute stoi i "oczekiwanie na stan gry", "oczekiwanie na graczy" itd itp ...

No i oczywiscie mam radeona ...
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 17 godzin temu przez Cazorla89.

Re: Problem z dołączeniem do gry, zbyt długie wczytywanie mapy. 1 dzień, 16 godzin temu #13

• FogGy
  • Szeregowy
Mam nadzieje na jakąś łatkę, bo po swiętach trochę wstyd wejść do gry z 1 lvl xD
Ale mam rozwiązanie ja sobie boty włączyłem, żeby sprawdzić jak chodzi i całkiem przyjemnie się grało. xD
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.53 sekundy

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi isklir Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi krzysq Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Znow w szoku Jakbys pomylil hellene z finlandia . Nie zapomnij o zyczeniach!

pastorek666 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

AlaMaKota93 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

J!g5aw będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Kamper będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Makaveli będzie obchodzić urodziny za 5 dni!