| Witam ! OtÃ³à ¼ sprawa wyglàda tak à ¼e mam mà Âodszego brata który bardzo chciaà  by zagraàw moje CoDy ( MW2 , BO i MW3 ). Czy istnieje moà ¼liwoà Âàaby zagraà  w tryb Single bez steama lub na koncie do którego te gry nie sàprzypisane ? Nie chce mu daàgraàna moim koncie bo osiàgniÃÂcia , statystyki itp. traktuje bardzo osobià Âcie a 10 letni knypek robiàcy tam baà Âagan mi w tym nie pomoà ¼e . Za wszystkie odpowiedzi dziÃÂkuje .
| Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to pà Âomieà  wychodzàcàz lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzaà  ! Oto treà ÂÃ à ¼ycia à ¼oà Ânierza !
Ostatnio zmieniany: 2 tyg. temu przez Kamo. OdpowiedzCytuj
| Odà Âàcz internet przed odpaleniem stima. Steam bedzie wtedy w trybie offline i zagrasz w single. Tyle ze to sie zapisuje na dysku u Ciebie i offline steam nie pomoà ¼e. Usun config singla na czas jego gry , potem wklej ten config i dalej powinien byàtwój postÃÂp.
No i tak wgl to jakie osiagnieci czy staty ci zepsuje ? W single nie ma nic co mozna by zespuÃÂ. Laptopy lub achviementy steam , czas gry?
| Popsuàmi moà ¼e , statystyki sà, a on w tym jest naprawdàzdolny . Pokombinuje coà  z Crackiem . A tak poza tym to na czystym (pustym) koncie w trybie offline gra by odpalià Âa ?
| Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to pà Âomieà  wychodzàcàz lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzaà  ! Oto treà ÂÃ à ¼ycia à ¼oà Ânierza !
| Radze trzymaàmà Âodego z dala od komputera bo zdarzy siàcoà  zà Âego Wiem co mówie bo moja 13letnia siostra wbijajàc mi na kompa w przeciàgu pÃ³à  godziny zainstalowaà Âa 10 toolbarów do firefoxa i jakieà  à Âmieciowe gry tzw. "Ubieranki"
| Panie...a taniej nie bÃÂdzie ?
danceman96 napisaà Â:
Tak sobie pomyà Âlaà Âem, à ¼e moà ¼e Gaz to Ghost ? no bo w cod4 dostaà  kulkàw gà ÂowÃÂ, ale nie wiadomo czy zginaà Â
Famas to broà  dla noobów i plebsu. Galil <3 Jeà Âli pomogà Âem kliknij "DziÃÂkujÃÂ" | | V
| @Buzzy nie powiem masz zdolna siostre:D ja raz dalem dzieciakowi (5 lat) znajomych moich rodzicow kompa na 20 min to po powrocie bylo juz 6% FORMATU dysku D
| Nie no , taki dewastator to on nie jest . Ale tak bez à ¼artów to jest jakià  w miaràà Âatwy sposób aby mà Âody mógà  pograàbez bólenia 300 stówek ? Próbowaà Âem z crackiem i jak o nim poczytaà Âem to cytujàc klasyka Gà Âowa roz***ana i boje siÃ à ¼e mi to zablokuje multi
| Daj pograàmà Âodszemu bratu dla zabawy, wkoà Âcu gra jest poto à ¼eby sobie pograÃÂ, dla zabawy, dla odprÃÂà ¼enia siÃÂ, nie bój siào statystyki. Ale jeà Âli chcesz by graà  bez steam to takiego sposobu nie ma raczej.
|
Ostatnio zmieniany: 2 tyg. temu przez wiktoro198. OdpowiedzCytuj
danceman96 napisaà Â:
Tak sobie pomyà Âlaà Âem, à ¼e moà ¼e Gaz to Ghost ? no bo w cod4 dostaà  kulkàw gà ÂowÃÂ, ale nie wiadomo czy zginaà Â
Famas to broà  dla noobów i plebsu. Galil <3 Jeà Âli pomogà Âem kliknij "DziÃÂkujÃÂ" | | V
| Jest taki program phoenix, który wypakowuje pliki z gry, wgrywa siàcracka i gra dziaà Âa bez steam i tylko single takà ¼e nie bój siÃÂ, à ¼e coà  ci zrobi z kontem
| L0cKing dziÃÂki , spróbuje . A tak poza tym to widzÃ à ¼e z tematu zrobià  siàporadnik pod tytuà Âem : Jak odpÃÂdziàwkurzajàce maà Âe coà  od kompa.
| Nie baw sie w à ¼adne cracki. Spodobaà Âa mi sie wypowiedà ¼ Don Chrisa. Odpal mu veterana i niech ginie co sekundÃÂ. Wkurzy siài pójdzie. Powiedz mu ze to najà Âatwiejszy poziom trudnoà Âci
| à Âciàgnij mu innego coda. (MW1?) tam niech siàbawi a od steama twojego trzymaj go z daleka. Mà Âodsi bracia majàdestrukcyjny wpà Âyw na kompa.
| "To ból czyni ludzi dziwnymi, ale tylko dziwni ludzie sàwartoà Âciowi"