Start | Forum

Kategorie
Ostatnie tematy
Regulamin
Pomoc
Szukaj

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Nie pamiętasz hasła? Zapomniałeś nazwy użytkownika? Załóż konto
|

ModernWar.pl
Call Of Duty Modern Warfare 2
Dyskusja ogólna

| Odpowiedz
| Nowy temat
| Strona:
1
2
|
TEMAT: Gra bez steama

Gra bez steama 2 tyg. temu #1

Kamo

Specjalista

| Witam !
Otóż sprawa wygląda tak że mam młodszego brata który bardzo chciał by zagrać w moje CoDy ( MW2 , BO i MW3 ). Czy istnieje możliwość aby zagrał w tryb Single bez steama lub na koncie do którego te gry nie są przypisane ? Nie chce mu dać grać na moim koncie bo osiągnięcia , statystyki itp. traktuje bardzo osobiście a 10 letni knypek robiący tam bałagan mi w tym nie pomoże . Za wszystkie odpowiedzi dziękuje .

|
Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Ostatnio zmieniany: 2 tyg. temu przez Kamo.
Odpowiedz Cytuj

|

Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #2

Extreme

Specjalista

| Ściągnij bratu cracka

|

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #3

Martum

Generał

Jestem ALFA I ROMEA
Pukty: 174

| Odłącz internet przed odpaleniem stima. Steam bedzie wtedy w trybie offline i zagrasz w single. Tyle ze to sie zapisuje na dysku u Ciebie i offline steam nie pomoże. Usun config singla na czas jego gry , potem wklej ten config i dalej powinien być twój postęp.

No i tak wgl to jakie osiagnieci czy staty ci zepsuje ? W single nie ma nic co mozna by zespuć.
Laptopy lub achviementy steam , czas gry?

|
MOBO - ASUS P5Q-E
CPU - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 3400 MHz + Karakorum + Diamond IC7 Carat
GPU - Gigabyte GTX 560 1 GB
RAM - GoodRam PRO 1066 MHZ 2 x 2 GB
HDD - WD CAVIAR BLACK 640 GB
PSU - OCZ ModXStream 600 W
RESZTA - CM ELITE 333 + Samsung SH 223 L + BENQ BL2400PT + 3 x Xthermal BTF PRO + NETIA SPOT + Microlab SOLO 6 C + WIN 7 HOME PREMIUM X64

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #4

Kamo

Specjalista

| Popsuć mi może , statystyki są , a on w tym jest naprawdę zdolny . Pokombinuje coś z Crackiem . A tak poza tym to na czystym (pustym) koncie w trybie offline gra by odpaliła ?

|
Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #5

Buzzy

Major

Penguin Specjalist
Pukty: 81

| Radze trzymać młodego z dala od komputera bo zdarzy się coś złego Wiem co mówie bo moja 13letnia siostra wbijając mi na kompa w przeciągu pół godziny zainstalowała 10 toolbarów do firefoxa i jakieś śmieciowe gry tzw. "Ubieranki"

|
Panie...a taniej nie będzie ?

danceman96 napisał:
Tak sobie pomyślałem, że może Gaz to Ghost ? no bo w cod4 dostał kulkę w głowę, ale nie wiadomo czy zginał

Famas to broń dla noobów i plebsu. Galil <3
Jeśli pomogłem kliknij "Dziękuję"
|
|
V

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #6

FragHunter

Kapral

Pukty: 8

| @Buzzy nie powiem masz zdolna siostre:D ja raz dalem dzieciakowi (5 lat) znajomych moich rodzicow kompa na 20 min to po powrocie bylo juz 6% FORMATU dysku D

|
Pomogłem? Wciśnij

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #7

Kamo

Specjalista

| Nie no , taki dewastator to on nie jest . Ale tak bez żartów to jest jakiś w miarę łatwy sposób aby młody mógł pograć bez bólenia 300 stówek ? Próbowałem z crackiem i jak o nim poczytałem to cytując klasyka Głowa roz***ana i boje się że mi to zablokuje multi

|

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #8

wiktoro198

Kapral

Pukty: 4

| Daj pograć młodszemu bratu dla zabawy, wkońcu gra jest poto żeby sobie pograć, dla zabawy, dla odprężenia się, nie bój się o statystyki. Ale jeśli chcesz by grał bez steam to takiego sposobu nie ma raczej.

|

Ostatnio zmieniany: 2 tyg. temu przez wiktoro198.
Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #9

Buzzy

Major

Penguin Specjalist
Pukty: 81

|

|
Panie...a taniej nie będzie ?

danceman96 napisał:
Tak sobie pomyślałem, że może Gaz to Ghost ? no bo w cod4 dostał kulkę w głowę, ale nie wiadomo czy zginał

Famas to broń dla noobów i plebsu. Galil <3
Jeśli pomogłem kliknij "Dziękuję"
|
|
V

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #10

L0cKing

Specjalista

| Jest taki program phoenix, który wypakowuje pliki z gry, wgrywa się cracka i gra działa bez steam i tylko single także nie bój się, że coś ci zrobi z kontem

|
steamcommunity.com/id/prezes_666

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #11

sknich

Sierżant

Pukty: 17

| Powiedz bratu, że CoD ma rating 18 na pegi.info i niech się zgłosi do Ciebie w 2020r. bo teraz nie może grać

|
Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz.

— Niccolò Machiavelli

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #12

Don Chris

Specjalista

Pukty: 1

| Daj mu pograć 10 minut na weteranie, to się zniechęci

|

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #13

Kamo

Specjalista

| L0cKing dzięki , spróbuje .
A tak poza tym to widzę że z tematu zrobił się poradnik pod tytułem : Jak odpędzić wkurzające małe coś od kompa.

|

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #14

Martum

Generał

Jestem ALFA I ROMEA
Pukty: 174

| Nie baw sie w żadne cracki.
Spodobała mi sie wypowiedż Don Chrisa. Odpal mu veterana i niech ginie co sekundę. Wkurzy się i pójdzie. Powiedz mu ze to najłatwiejszy poziom trudności

A tak na serio daj chłopakowi pograć.

|
MOBO - ASUS P5Q-E
CPU - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 3400 MHz + Karakorum + Diamond IC7 Carat
GPU - Gigabyte GTX 560 1 GB
RAM - GoodRam PRO 1066 MHZ 2 x 2 GB
HDD - WD CAVIAR BLACK 640 GB
PSU - OCZ ModXStream 600 W
RESZTA - CM ELITE 333 + Samsung SH 223 L + BENQ BL2400PT + 3 x Xthermal BTF PRO + NETIA SPOT + Microlab SOLO 6 C + WIN 7 HOME PREMIUM X64

Odpowiedz Cytuj

|
Odp: Gra bez steama 2 tyg. temu #15

Zilla

Kapral

"Everybody lies"

| Ściągnij mu innego coda. (MW1?) tam niech się bawi a od steama twojego trzymaj go z daleka. Młodsi bracia mają destrukcyjny wpływ na kompa.

|
"To ból czyni ludzi dziwnymi, ale tylko dziwni ludzie są wartościowi"

Odpowiedz Cytuj

|

| Odpowiedz
| Nowy temat
| Strona:
1
2
|
ModernWar.pl
Call Of Duty Modern Warfare 2
Dyskusja ogólna

Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Modzian, Err0r

Zasilane przez Kunena
Wygenerowano w 0.84 sekundy

START | Forum | MW3 | MW2 | COD4 | Black Ops | Redakcja | Kontakt | Tapety

Mobile Version | Standard Version

© 2012 ModernWar.pl - serwis maniaków Call Of Duty
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Mobile version by Mobile Joomla!