Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jak grac ze stinger?

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 11:08 #1

• cexi93
  • Kapral
Dopiero zaczynam grac w mw2 jestem noobem, ale nie az takim zeby grac nie umiec, tylko takim, ze nie umie paru rzeczy No wiec odblokowalem stingera na 30 lvl. Gdy probuje zestrzelic samolot namierzam go prawym (zoom) i strzelam lewym. I co sie okazuje? Rakieta nie leci tlyko pojawia sie magiczny komunikat o tym ze potrzebny jest namiar. I need some help here!

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 11:52 #2

• SpRiTeoO
  • Specjalista
Wciskasz zoom, namierzasz obiekt latający, słyszysz takie pikanie pik pik piiiiiiik. Jak usłyszysz to dłuższe pik wtedy wypuść rakietę.

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 16:37 #3

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
strzelanie ze stingera bylo juz w COD4, przeciez to chyba jasne ze tego typu bronie potrzebuja czasu zeby namierzyc pojazd, ale Spriteo dobrze napisal, potrzeba chyba 3 sekund do namiaru.
odpowiedz zostala udzielona prosze o zamkniecie tematu, bo jestem na 100% pewien ze zaraz sie zaczna posty typu
> ja zawsze gram scar+ stinger a wy?, ja gram m4 + stinger, no a ja wole javelin.....

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 23:11 #4

• cexi93
  • Kapral
OK dzieki za szybka odp. Jeszcze jedno pytanie. Czesto znajduje na ziemi bronie typu ulepszone m4a1, czym te wersje roznia sie od standardowych i jak odblokowac "ulepszone" wepsy?

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 23:17 #5

• Wuzi_PL
  • Kapral
  • Punkty: 4
Przy atucie Gadżet i możesz dać na broń dwa dodatki.

Jak grac ze stinger? 20/03/2010 23:17 #6

cexi93 napisał:
OK dzieki za szybka odp. Jeszcze jedno pytanie. Czesto znajduje na ziemi bronie typu ulepszone m4a1, czym te wersje roznia sie od standardowych i jak odblokowac "ulepszone" wepsy?

To znaczy, że broń ma dwa dodatki (gadżet), lub FMJ (oprócz broni krótkiej, tam jest napisane np. M9 FMJ, a zamiast m4a1 FMJ jest ulepszony m4a1).

Jak grac ze stinger? 25/03/2010 14:52 #7

Stinger jest zdecydowanie lepszy od javelin
jeśli ma sie wprawe: hariery i low pow padaja jak kaczki pare sekund po pojawieniu sie
na strzelca śmigłowca polecam zbudować sobie jedną klasę która będzie posiadała Zimnokrwistego i w czasie akcji na moment przesiąść się na nią.

Jak grac ze stinger? 25/03/2010 15:41 #8

Jeśli nie jestem snajperem albo biegaczem ze SPAS-12 to niemal zawsze noszę Stingera. Wykorzystuję go nie tylko na śmigłowce (zestrzeliłem już ponad 130) czy Harriery ale nawet na UAV czy Little Bird z paczkami. Ludzie nieraz się wkurzają, że killstreaki są zbyt mocne ale przecież do skutecznej obrony przed Harrierem i każdym śmigłowcem wystarczy tylko jeden koleś ze Stingerem w drużynie i mamy wtedy problem z głowy. Na AC-130 przydaje się dwóch ale jeden z padlinożercą też da radę jeśli jest zdeterminowany, by go ustrzelić. Jak mam wyrzutnię na stanie i usłyszę komunikat o śmigłowcu to prawie od razu zmieniam broń i go namierzam nim dobrze wleci na mapę. Dziwi mnie jak mało osób używa tej broni, widać większość woli uciekać przed ostrzałem i potem narzekać zamiast posłać jedną, dwie rakiety i ocalić tyłek sobie i reszcie ekipy. Poza tym można zrobić komuś na złość rozwalając w parę sekund Chopper gunnera albo AC-130 nim ta osoba zdąży kogoś ustrzelić. Ale widać większość woli nosić przy sobie G18, RPG czy Kolosa...
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.24 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »