Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Problemy z graniem multiplayer - solucja.

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/02/2009 14:37 #1

• mishi93
  • Szeregowy
Otóż ostatnio miałem troszke wolnego czasu, wiec stwierdziłem, ze pomoge ludziom,którzy, jak widziałem, też mieli problem z graniem MP z ww błędami.(DC,Memory file,punbuster itp)

Wiec zrobcie tak:
1.Odinstaluj gre.
2.Weź sobie najwyżej swój profil w bezpieczne miejsce, jesli Ci na nim zalezy.
3.Skasuj pozostałości po grze (wywal folder po grze)
4.Użyj programu RegCleaner
w tymże programie skasuj wszystkie śmieci po CoD4 z rejestru (patche i gre) znajdziesz to spokojnie dzięki sortowaniu (wszystkie)
5.Zaktaulizuj sterowniki graficznej
6.Sciągnij najnowszego DirectX (na dzien dzisiejszy Directx 9.0c August)
7.Zainstaluj grę
8.Zainstaluj pokolei wszystkie patrze od 1.1 do 1.7
(będzie mówil,że patch niby zainstalowany i czy najpierw odinstalować - daj tak - a pozniej pownownie odpal instalacje patcha i już wszystko normalnie będzie)
9.Sciągnij z www.modern-warfare2.eu/index.php?option=....download&cid=13 PB do CoD4 i zaktualizuj.
10.Restart kompa
11.Wreszcie graj!

Użyłem również programu advanced system care by naprawić wszystkie błędy w rejestrze(to w ogóle przed punktem 1, zanim zaczlem naprawiac CoD4,ale jakies pare godzin przed xd ) , jednak trudno mi powiedziec, czy te naprawy jakkolwiek wplynely na błedy. Na pewno pozytywnie na komputer, ale uwazajcie, by nie powyczyszczac waznych wpisów

Nie proponuje wrzucać rzadnych cracków itp. (jesli wrzucisz, to moze coś nie pójsc po myśli, ale nie wykluczam , że może działać)

Po tym zabiegu wszystkie problemy grą Call of duty modern warfare mi zniknęły. A praktycznie nie mogłem połączyć się z żadnych serwerem.

Sądze, ze ten poradnik przyda sie dla ludzi, którzy tu zajrzą to z googl,e to prosto z forum

Pozdrawiam

Admin pozwoli - English version -
Mishi:)

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/03/2009 00:29 #2

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 20
//Zmieniony link - PBSetup mamy w downloadzie

Przyklejam.
Dodatkowe porady mile widziane

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/03/2009 20:34 #3

• HHT®
  • Szeregowy
A tak przy okazji to chyba raczej Dx 10.. (patrz CDA - archiwum, nie tylko gramy)

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/03/2009 21:12 #4

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
DirectX 10 jest to biblioteka programistyczna, która jest wspierana tylko w serii Windows NT 6.0 w wzwyż (czyli jak narazie tylko do Windows NT 6.1 ). Więc nasz kochany x32 Windows NT 5.1 nie obsługuje DX10 jak i DX11.

A tak na marginesie, najnowsza wersja to DirectX 11 wpierany w Windows NT 6.1.
/*****************************************************************************/
Słowniczek:
DX10/DX11 - DirectX 10/11
Windows NT 5.1 - Windows XP
Windows NT 6.0 - Windows Vista
Windows NT 6.1 - Windows 7
x32 - system 32 bitowy.

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/03/2009 22:44 #5

• HHT®
  • Szeregowy
Jeszcze lepiej... THX za poprawke Snajper

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/24/2009 22:02 #6

• crazy
  • Szeregowy
Słuchajcie ludzie.
Mam taki problem, mianowicie.
Mam taki komputer:ATI Radeon HD 2600PRo, AMD Phenom 9500 Quad-Core 4rdzenie po 2.21 GHZ, i 2 GB ramu.A nie moge grać w Call of Duty 4 na max detalach bo się tnie.Proszę o pomoc.Co mogę zrobić by cieszyć się max detalami?Dzięki z góry za pomoc.

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 10/25/2009 10:41 #7

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
Zły temat...

Problemy z graniem multiplayer - solucja. 02/21/2010 09:43 #8

• MNB
  • Szeregowy
Mam taki problem: jakąś minutę po włączeniu multi (przed menu , logo itd., od razu po zaciemnieniu ekranu) wyskakuje mi błąd iw3mp.exe . Mam 32 bitowy Win7 , ale on nie powinien się kłócić z cod4, poza tym ten sam błąd wyskakiwał mi w Viście. Grę przeinstalowywałem i na Viście(x2) i na Win7(x1), patchow nie mam i nie miałem, DirectX odpowiedni jest, to nie firewall, to chyba nie wina komputera (procesor Intel (R) Core(TM)2 Duo CPU 3.16Ghz, karta graficzna nie wiem, ale single śmiga na najwyższych bez problemu). Proszę, poradźcie mi, co zrobić.
(Wrzuciłem tego posta tu, bo chyba nie ma po co dla każdego problemu tworzyć nowy temat).
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.43 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »