Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Po reinstalacji brak serverów

Po reinstalacji brak serverów 27/02/2011 14:58 #1

• WSRH
  • Szeregowy
Witam, nie dawno odsintalowałem cod4 bo potrzebowałem miejsce na dysku, dzisiaj od nowa zainstalowałem i niestety... nie wyszukuje mi serverów, wszystko to co znalazłem w google czyli firewall, patch 1.7, ustawienia serverów juz w grze, wszystko próbowałem, nic nie dało, dziwne bo przed odinstalowaniem wszystko ok było, co mam zrobić ?

Odp: Po reinstalacji brak serverów 27/02/2011 17:24 #2

• WSRH
  • Szeregowy
Gra przeinstalowana i dalej to samo :/ wkur... mnie to zaczyna, pomóżcie jakoś :/

Sprawa pierwsza, edytuj posty!

Druga, zapoznaj się z regulaminem forum! Dowiesz, się z niego, że na nikt nie siedzi na forum 24h i nie czeka aż coś napiszesz i śpieszy z odpowiedzią!

Sprawa trzecia, gdybyś popatrzył na kilka tematów w tym dziale to byś uzyskał odpowiedź.

Grrrr Out.
Ostatnio zmieniany: 27/02/2011 19:07 przez Grrrr.

Odp: Po reinstalacji brak serverów 27/02/2011 21:11 #3

• WSRH
  • Szeregowy
A czytałeś co napisałem ?

"wszystko to co znalazłem w google czyli firewall, patch 1.7, ustawienia serverów juz w grze
, wszystko próbowałem, nic nie dało,"

Odp: Po reinstalacji brak serverów 27/02/2011 21:49 #4

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 21
Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim inaczej temat poleci z hukiem do kosza a Ty zostaniesz nagrodzony za nieznajomość regulaminu.

Odp: Po reinstalacji brak serverów 28/02/2011 15:38 #5

• WSRH
  • Szeregowy
Wy tu jesteście od pieprzenia głupot i opier..lania bez powodu ? czy od pomocy ? bo mnie się wydaje że to dział PROBLEMY TECHNICZNE a nie "urzekła mnie twoja historia adminie"

Odp: Po reinstalacji brak serverów 28/02/2011 15:45 #6

• Kamper
  • Specjalista
  • Punkty: 34
ohohoh trochę przegiąłeś.
Przecież tak jak napisał Grrr nikt nie siedzi 24/7 na forum. Jeżeli Ci aż tak śpieszno to napisz na shoutboxie. Tam zawsze ktoś napisze coś dobrego.

Polecam się na przyszłość
bez odbioru!

cheaters, campers, tubers...all must die!

Odp: Po reinstalacji brak serverów 28/02/2011 15:55 #7

• WSRH
  • Szeregowy
Wiem ze nikt nie siedzi ale mi tylko nie odpisaliscie...

Odp: Po reinstalacji brak serverów 28/02/2011 16:28 #8

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 21
WSRH napisał:
Wy tu jesteście od pieprzenia głupot i opier..lania bez powodu ? czy od pomocy ? bo mnie się wydaje że to dział PROBLEMY TECHNICZNE a nie "urzekła mnie twoja historia adminie"

Jak zapewne zauważyłeś (bądź nie) nie jesteśmy oficjalnym supportem Activision czy Infinity Ward.

Oczekujesz pomocy to czekaj grzecznie, aż ktoś znając rozwiązanie problemu je przedstawi. Z takim zachowaniem o pomocy możesz jedynie pomarzyć.

Jeśli jednak jesteś taki pilnie potrzebujący to zapraszam tu activision.custhelp.com/cgi-bin/activisi.../enduser/std_alp.php

Jako, że masz głęboko regulamin oraz bezpodstawnie prowokujesz osoby z załogi modernwar.pl w tym i mnie dostajesz 24 godzinną blokadę na zapoznanie się z regulaminem i/lub napisaniem do activision urzekającą historię swojego jakże pilnego problemu. Miejmy nadzieję, że Activision zrozumie, że jesteś pępkiem świata i rozwiąże twój problem na wczoraj z dostawą do domu.

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.37 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »