Elo, więc czy wy też próbowaliście kontrolować swój sen? Słyszałem że jeżeli człowiek uświadomi sobie że śni może we śnie praktycznie wszystko narzucając podświadomości to co sam chcę.Ja miałem ze 3 może 4 razy w życiu że śpiąc nagle uświadomiłem sobie że śnie, bo to co się działo w tym śnie zaprzeczało rzeczywistości, więc sobie pomyślałem że przedemną ma stać rower i nic , no to dalej chce żeby stał przedemna mój kolega z klasy i ten sam efekt, potem coś łatwiejszego chcę żeby przedemną stał jakiś mały kwadratowy bloczek,wyobraziłem go sobie, myślałem i myślałem i się naprawdę pojawił , ale nagle odrazu potym zostałem obudzony bo już 7 i trzeba wstawać do szkoły .Za drugim razem udało mi się sprawić że słyszałem jakąś tam piosenkę którą znam ale tak jakby cały sen jest już narzucony z góry i co ma sie stać to sie stanie.Za 3 razem czyli jakiś tydzień temu znwou sobie uśwaidomiłem że śnie ale nad nim wogóle nie panowałem, nic co chciałem się nie stało.Po jakimś czasie jakbym zapomiał że to sen i traktowałem go jak rzeczywistość i dośniłme go do końca ale końcówki jego nie pamiętam.
Więc czy ktoś z was też uświadomił sobie że śni? i czy próbował chociaż kontrolować sen? i czy mu sie to troszkę udało?
Proszę o szbką odopiwedź .