Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Co polecacie kupić?

Co polecacie kupić? 03/02/2011 17:40 #1

Witam, nie dawno zakupiłem sobie nowiutką konsolke ps3 slim i tak mam do wydawnia jeszcze z jakieś 200 zł na jakąś konkretniejszą gre jako, że moj PC nie spełnia wymagań BO i MW2 i sie strasznie tnie postanowiłem wybrać coś z tych 2 tytułów i teraz tak co byście mi polecali? mw2 czy BO ? zastanawiam się od kilku dni i nie moge się zdecydować piszcie swoje opinie na temat tych gier dzięki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 17:48 #2

• Pupcia z BRO...
  • Sierżant pierwszej klasy
  • "Po co mi dziewczyna, mam Calla"
  • Punkty: 8
Z tego co wszyscy piszą to bardziej sie ci opłaca kupić MW2. Nie wiem jak z BO ale jak piszą jakieś petycje do ACTIVISION i wszyscy narzekają na BO PS3 to chyba sie opłaca kupić MW2.
AMD Athlon 64 X2 4200 2.4GHz, Kingston 1x2 800 CL 5 (2gb), Gigabyte M56S-S3, Palit GF9800 GT Super+ 1gb 256 Bit

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 17:51 #3

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
  • Punkty: 3
nie kupuj tamtych, kup cod4

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 17:59 #4

Rozumiem, że wolisz cod 4, ale ja już podjąłem decyzje i wybrałem albo mw2 albo BO czekam na dalsze odpowiedzi:)

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 18:08 #5

• Py$!eK
  • Kapral
  • Punkty: 17
Pupcia z BRO... napisał:
Z tego co wszyscy piszą to bardziej się ci opłaca kupić MW2. Nie wiem jak z BO ale jak piszą jakieś petycje do ACTIVISION i wszyscy narzekają na BO PS3 to chyba się opłaca kupić MW2.

1. Nie rozumiem co napisałeś, jeżeli nie masz pojęcia po co jest ta petycja, to po co o niej piszesz?
2. Chyba w ogóle nie masz PS3.

@vokee123
1. Tak Cod4, najlepszy.
2. Na slim'ie w black ops'a daleko nie zajedziesz, co jakieś 2godz, przerwa/ostudzenie. Mój kolega ma slim'a, to zawsze jak gramy w BO/MW2 wychodzi co jakąś godzinę na 15 minut, twierdzi że konsola mu się wiesza/ma inne kolory niż powinny być, czyli przegrzewa się.
3. Jeżeli kupujesz grę dla multi wybór jest prosty: Cod4, no ewentualnie to BO.
Jeżeli kupujesz dla singla to MW2.
4. Dobry wybór, że wziąłeś PS3 a nie Xbox'a.
5. Niech mi tu tylko ktoś napisze że Xbox ma lepszą grafikę od PS3 jak blu-ray'a nie ma to po prostu więcej nie odwiedzę tego forum...

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 18:17 #6

Py$!eK napisał:
Pupcia z BRO... napisał:
Z tego co wszyscy piszą to bardziej się ci opłaca kupić MW2. Nie wiem jak z BO ale jak piszą jakieś petycje do ACTIVISION i wszyscy narzekają na BO PS3 to chyba się opłaca kupić MW2.

1. Nie rozumiem co napisałeś, jeżeli nie masz pojęcia po co jest ta petycja, to po co o niej piszesz?
2. Chyba w ogóle nie masz PS3.

@vokee123
1. Tak Cod4, najlepszy.
2. Na slim'ie w black ops'a daleko nie zajedziesz, co jakieś 2godz, przerwa/ostudzenie. Mój kolega ma slim'a, to zawsze jak gramy w BO/MW2 wychodzi co jakąś godzinę na 15 minut, twierdzi że konsola mu się wiesza/ma inne kolory niż powinny być, czyli przegrzewa się.
3. Jeżeli kupujesz grę dla multi wybór jest prosty: Cod4, no ewentualnie to BO.
Jeżeli kupujesz dla singla to MW2.
4. Dobry wybór, że wziąłeś PS3 a nie Xbox'a.
5. Niech mi tu tylko ktoś napisze że Xbox ma lepszą grafikę od PS3 jak blu-ray'a nie ma to po prostu więcej nie odwiedzę tego forum...

Przyznam, że jestem szczerze zaszokowany tak szybko ps3 sie przegrzewa?! masakra a co do samej gry to kupuje gry tylko i wyłacznie dla multi nie interesuje mnie single player jedynie jak mi sie nudzi to dla zabicia czasu przechodze single także jestem nastawiony 100% na multi.

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 18:28 #7

• Py$!eK
  • Kapral
  • Punkty: 17
vokee123 napisał:

Przyznam, że jestem szczerze zaszokowany tak szybko ps3 sie przegrzewa?! masakra a co do samej gry to kupuje gry tylko i wyłacznie dla multi nie interesuje mnie single player jedynie jak mi sie nudzi to dla zabicia czasu przechodze single także jestem nastawiony 100% na multi.

To skoro stawiasz tylko na multi i wybierasz, tylko między black ops'em a MW2, to black ops.

I PS3, nie stawiaj blisko szafek, najlepiej aby za sobą miało 0,5m przestrzeni, to może ze 3 godz pociągniesz.

Ja mam Ps3, 1 generacji 80gB (innych nie było) kupiony w premierę, ty masz pewnie 320.
Jechałem 5 godzin, i dopiero się przegrzał, ale 5 minut odczekałem, napiłem się, i dalej grałem.
Ostatnio zmieniany: 03/02/2011 18:30 przez Py$!eK.

Odp: Co polecacie kupić? 03/02/2011 20:16 #8

A co to za róznica czy postawie blisko czy daleko od szafki? tak mam 320 gb ps3
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 2.76 sekundy