Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Ostrzeżenie przed Klanem KB

Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 22:30 #1

Chciałbym drodzy gracze Call of Duty Black Ops przestrzec przed klanem KB gdyż reprezentują bardzo niski poziom gry oraz poziom kultury i inteligencji. Drużyna Kompani Braci poczeła nas wyzywać od najgorszych po tym jak przegrali PCW. Ponadto używali szybkostrzelnej broni,czujnika pulsu,uchwytu i semtexu. Na potwierdzenie dołączam screena
Temat został zablokowany.

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 22:48 #2

• ` 7 uP
  • Major
  • Punkty: 31
fakt zachowania nie pochwalam... Ale co maja do tego dodatki?! Uchwyt , bron szybkostrzelna i te inne co dales sa noobskie? Ogarnij sie dzicko.

Niech ktos zamknie ten bezsensowny temat.

Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 23:03 #3

• gitex
  • Sierżant pierwszej klasy
` 7 uP napisał:
fakt zachowania nie pochwalam... Ale co maja do tego dodatki?! Uchwyt , bron szybkostrzelna i te inne co dales sa noobskie? Ogarnij sie dzicko.

Niech ktos zamknie ten bezsensowny temat.

Skoro grali PCW to pewnie na zasadach CB/ESL więc sie ogarnij dziecko.

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 23:26 #4

• ` 7 uP
  • Major
moze i ten semtex oraz czujnik zakazany, ale w zasadach ESl nie napisali ze bron szybkostrzelna zabroniona . Wiec sorry . . .

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 23:30 #5

• Pitreq
  • Kapral
  • Punkty: 18
` 7 uP napisał:
moze i ten semtex oraz czujnik zakazany, ale w zasadach ESl nie napisali ze bron szybkostrzelna zabroniona . Wiec sorry . . .

Ale pro gracze muszą grać przecież bez żadnych dodatków.

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 08/01/2011 23:57 #6

Pomijam już te dodatki (graliśmy zasady ESL polska więc spina bez sensu) ale zachowanie już było chamskie i ukazało graczy kb jako że tak się wyraże Buców. I 7up jak o czymś piszesz a nie wiesz o co chodzi (zasady ESL PL) to się nie wtrącaj.
Ostatnio zmieniany: 08/01/2011 23:58 przez Marcin225.

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 09/01/2011 00:24 #7

• ` 7 uP
  • Major
wiem o co chodzi, zamulilem jak to pisalem i musialem skonczyc to co zaczalem...

Odp: Ostrzeżenie przed Klanem KB 09/01/2011 09:46 #8

• Melossos
  • Szeregowy
  • Punkty: 6
Chciałbym ostrzec was nie grajcie z klanem InF sami są dziećmi a tylko komentują innych z tym czujnikiem to my nie używaliśmy tego tylko ktoś z klanu InF.Semtex został użyty przez nasz team ale mieliśmy problem z jednym graczem który nie ogarnął i się nie zapoznał z zasadami esl/cb.Zaczęliśmy wyzywać ponieważ parę tygodni temu sam Devvon wyzywał mnie na własnym serwerze i mi nerwy nie wytrzymały i boom.Nie chciałbym mówić ale klan niby znający zasady esl/cb a zastępca CL'a tuż przed sparem pytał mnie się czy można używać noża balistycznego a sami krytykują nas ,że nie znamy esl/cb.Myśleliśmy ,że uchwyt,i szybkostrzelny jest dozwolony i więc graliśmy po chwili jeden z klanu InF poinformował nas ,że nie wolno używać tych dodatków więc niektórzy gracze z mojego teamu wyszli z trwającego sparu i zmienili klasę.Gdy nikt z naszego teamu nie używał tych niedozwolonych dodatków klan InF zaczął używać czujnik pulsu,uchwyt,i szybkostrzelny.Wiem ,że nie zaprezentowaliśmy się z dobrej strony i przegraliśmy te pcw ale nasz team miał problem z lvl a wiecie ,ze jak slaby lvl tym słabsze bronie.

Z poważaniem
Melossos
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »