Chciałbym ostrzec was nie grajcie z klanem InF sami są dziećmi a tylko komentują innych z tym czujnikiem to my nie używaliśmy tego tylko ktoś z klanu InF.Semtex został użyty przez nasz team ale mieliśmy problem z jednym graczem który nie ogarnął i się nie zapoznał z zasadami esl/cb.Zaczęliśmy wyzywać ponieważ parę tygodni temu sam Devvon wyzywał mnie na własnym serwerze i mi nerwy nie wytrzymały i boom.Nie chciałbym mówić ale klan niby znający zasady esl/cb a zastępca CL'a tuż przed sparem pytał mnie się czy można używać noża balistycznego a sami krytykują nas ,że nie znamy esl/cb.Myśleliśmy ,że uchwyt,i szybkostrzelny jest dozwolony i więc graliśmy po chwili jeden z klanu InF poinformował nas ,że nie wolno używać tych dodatków więc niektórzy gracze z mojego teamu wyszli z trwającego sparu i zmienili klasę.Gdy nikt z naszego teamu nie używał tych niedozwolonych dodatków klan InF zaczął używać czujnik pulsu,uchwyt,i szybkostrzelny.Wiem ,że nie zaprezentowaliśmy się z dobrej strony i przegraliśmy te pcw ale nasz team miał problem z lvl a wiecie ,ze jak slaby lvl tym słabsze bronie.
Z poważaniem
Melossos