Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ?

Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 14/01/2011 22:41 #1

• Makarov1996
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
Jest wiele pogłosek ze nadchodzi nowa odsłona Call of Duty tym razem robiona częściowo przez Infinity World, Call of Duty Modern Warfare 3, częściowo wiadome jest że będzie się grać niby z 3 osoby, oraz że gra nie będzie przypominać zwyczajengo Call of Duty typu "Akty i misje" a ma się grać w roli jednego żołnierza i ta gra ma pokazać życie prawdziwego żołnierza. Podobno będzie można grać w tą grę niby kilka, dziesiąt, kilkaset godzin (Jak komuś sie nie znudzi i nie zemdli) i nie ma przypominać zwyczajego, Starego, Dobrego Call of Duty. Więc moim zdaniem może być ta gra nie wypałem a jak wy myślicie ?

Link do naszego filmu:
Temat został zablokowany.

Odp: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 14/01/2011 23:29 #2

• Sgt. Roach
  • Kapral
  • MW2 4-ever
  • Punkty: 29
Hahaha, sam zamierzam robić takie filmiki, tyle że w widoku FPP, ale nie mam odpowiedniej kamery. ;/ Ma ktoś może pomysł, gdzie zamieścić kamerę, żeby widok był z pierwszej osoby? Na yt jest filmik, jak gość przyczepia sobie do kasku rowerowego, ale z tym za dużo roboty. ;P Powrócę jeszcze do waszego filmiku. Ogólnie wyszedł świetnie, fajne też wygląda to wspinanie się w 1:56.
Ostatnio zmieniany: 14/01/2011 23:35 przez Sgt. Roach.

Odp: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 15/01/2011 00:03 #3

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 31
Allegro.pl xD ale fajny pomysł, podobne by było do reca.Ale to też są wydatki, po pierwsze trzeba kupić bronie itd. prócz tego żeby to jakoś wyglądało trzeba zrobić np. strzały i krew w kompie a także podstawić odpowiedni dźwięk.
A co do kamerki to tak jak pisałem wejdź na allegro lub poszukaj w guugl albo przyklej sobie noramalną kamerę na czoło albo do kasku dało by rade, taniej by wyszło ale te kamerki takie właśnie specialne do takich rzeczy są lepsze i lepsza jakość jest ale niestety są dużo droższe.

Ostatnio zmieniany: 15/01/2011 00:06 przez bioshock.

Odp: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 15/01/2011 00:30 #4

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
Fajne pogloski, ale ja proszę o link do tych rewelacji, inaczej temat poleci in kosz.

Dla mnie po prostu tworzysz kolejny temat by zareklamowac swój wątpliwej jakości film...
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Odp: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 15/01/2011 11:02 #5

• Makarov1996
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
Sgt. Roach napisał:
Hahaha, sam zamierzam robić takie filmiki, tyle że w widoku FPP, ale nie mam odpowiedniej kamery. ;/ Ma ktoś może pomysł, gdzie zamieścić kamerę, żeby widok był z pierwszej osoby? Na yt jest filmik, jak gość przyczepia sobie do kasku rowerowego, ale z tym za dużo roboty. ;P Powrócę jeszcze do waszego filmiku. Ogólnie wyszedł świetnie, fajne też wygląda to wspinanie się w 1:56.

Wiesz po pierwsze jako że trochę już doświadczony jestem, Polecam ci zakup 2 kamer jedną HD i jedną tkz. Wi Buzz, czyli kamere specjanie zamontowaną do kasku lub poprostu na podpinkę do czoła, ale takiej kamery szukam i powyżej 2000 niestety a chcielibyśmy mieć taką, tylko że jak na razie nie jak na nasz budżet Ale HD będziemy mieli

Odp: Następca MW2 znacznie lepszy niż poprzednik ? 15/01/2011 15:25 #6

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
Temat leci do kosza.
Nie będziesz prowadził dyskusji o swoim filmie w dwóch tematach na raz.
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.24 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »