Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: nat ograniczony a chce miec otwarty

nat ograniczony a chce miec otwarty 01/25/2011 19:58 #1

• KiLL
  • Szeregowy
  • Punkty: 1
witam. mam problem z natem. mam ograniczony i chce zrobic na otwarty choc nie wiem jak... kiedys juz robilem tu o ten nat tylko ze teraz mam router... tak mi sie wydaje... tp-link. probowalem juz pare sposobow ale nie dizlaa. np wpisac w przeglądarce 192.168.1.1 i weszla jakas strona mikrotik a nie logowanie na admina i zmienic port... pomocy! ;/

Prosze o instrukcje obslugi krok po kroku co mam robic...

Napisz dokładnie jaki posiadasz Router, oraz popraw nazwę tematu tak aby odzwierciedlała problem!
Regulamin mówi o tym wyraźnie.
//
Grrrr
Ostatnio zmieniany: 01/25/2011 20:40 przez KiLL.
Temat został zablokowany.

Odp: nat 01/25/2011 20:39 #2

• KiLL
  • Szeregowy
Napisz dokładnie jaki posiadasz Router, oraz popraw nazwę tematu tak aby odzwierciedlała problem!
Regulamin mówi o tym wyraźnie.
//
Grrrr
[/quote]

pisalem. mam router tp-link

TP-Link? a model? Zapewne firma TP-Link produkuje przynajmniej kilka modeli. Powiem CI jedno wystarczy skorzystać z Google. Ja wpisałem Twój problem i rozwiązań jest w bród! Na pewno znajdziesz odpowiedź!
//
Grrrr

P.S Edytuj posty!
Ostatnio zmieniany: 01/25/2011 21:03 przez Grrrr.

Odp: nat 01/26/2011 15:02 #3

• KiLL
  • Szeregowy
gosciu powiem Ci tyle.zamiast mozgu to chyba masz pustke w glowie. Umiesz czytac? pisalem ze nie moge tego zrobic bo albo nie znalazlem albo mi cos nie wychodzi... liczylem na pomoc a nie tekst typu,, wes se poszukaj w google'' lepiej nie pisz na forum jak masz tak pisac...

ps. co do postow to nei bede edytowal. nie bede z tego robil burdelu.

model:tl-wr34og
Ostatnio zmieniany: 01/26/2011 15:04 przez KiLL.

Odp: nat ograniczony a chce miec otwarty 01/26/2011 16:06 #4

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 17
Nie będziesz edytował postów? W dodatku obrażasz Moderatora?
Jeśli tak masz głęboko w poważaniu regulamin oraz osobę Grrrr to radzę zmienić forum bo takiego zachowania jak Twoje tolerować nie będę.
Od mojej osoby otrzymujesz słowne upomnienie. Kolejne skończy się czasową blokadą.

Twój temat ląduje w koszu.
Jeśli szukasz pomocy, z takim nastawieniem radzę pisać do IW lub ACTI, ewentualnie pomocy szukać u sprzedawcy tego routera.

Jeśli jednak zmienisz nastawienie, proponuję wpierw zapoznać się z regulaminem, po czym wpisać w wyszukiwarkę forum "nat ograniczony". Znajdziesz sporo tematów na ten temat.

Dodatkowo jest tu Twój temat z grudnia www.modernwar.pl/forum/70-Steam/4629-Nat...zony---interwan.html
Wystarczyło opisać jak udało ci się otworzyć NAT jednak olałeś temat, mając sklerozę byś sobie przypomniał.

Ostatnio zmieniany: 01/26/2011 16:11 przez J!g5aw.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.62 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »