Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Minecraft

Minecraft 12/01/2011 15:50 #1

• Cobra
  • Kapral
  • Punkty: 6
Chciałbym polecić wam grę minecraft. Jest to gra sandboxowa, w której bawimy się klockami. Wszystko jest zbudowane z klocków. Możemy je zebrać i postawić gdzie chcemy. Możemy zbudować dom, zamek, kopać tunele itp. itd. Po prostu róbta co chceta. Gdy słońce zajdzie, na ziemie wychodzą potwory. Musimy wtedy schronić się w domu. Możemy także z nimi walczyć, ale musimy mieć miecz i zbroję (inaczej będzie z nami kiepsko). Oczywiście wszystko musimy sobie zrobić sami. Możemy wgrać różne mody i zmieniać tekstury.
A gdy znudzi wam się samotna przygoda, wtedy włączamy tryb MULTIPLAYER. I tam jest dopiero ciekawie. Możemy budować z osobami z całego świata.

Polecam filmiki tego użytkownika
Oficjalna strona
Polska strona

Polecam tę grę mimo słabej grafiki, na początku gdy ją zobaczyłem to się wystraszyłem, ale gdy zagrałem to wciągnęło mnie i nie mogę przestać w nią grać
Obecnie gra jest w fazie BETA i jest do kupienia za 15 euro. Na stronie jest darmowa wersja przeglądarkowa, ale ja polecam wersję opisaną przeze mnie.
Jeśli ktoś chce, to mogę wysłać link do darmowej wersji (pirackiej).
NIE UŻYWAM WYSZUKIWARKI, CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEMO!
Ostatnio zmieniany: 12/01/2011 16:03 przez Cobra.

Odp: Minecraft 30/01/2011 18:22 #2

• xSilenTx
  • Szeregowy
  • Punkty: 1
Ja sam gram w Minecraft'a i gdyby ktoś mógł dać link na jakiś serwer non premium (najlepiej Survival) byłbym ogromnie wdzięczny.

Odp: Minecraft 01/02/2011 16:37 #3

• Tango
  • Kapitan
  • Ghostolog
  • Punkty: 80
Łapcie jako ciekawostkę:
KLIK
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 2.08 sekundy

Serwery ModernWar.pl