Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Assassin's creed revelations

Assassin's creed revelations 02/05/2011 20:45 #1

• bioshock
  • Generał brygady
  • History is building by a victours!
  • Punkty: 90
Widać że ubi ostro ściąga z find makarov, bo zrobiło bardzo podobną rzecz, wystarczy wejść tutaj static2.cdn.ubi.com/ncsa/acr/teaser/ac_main.swf , podobniesz (pisze na cdaction) to oznaka że już niedługo zostanie zapowiedziany nowy assassin który ma nazywać się revelations, jest nawet już teaser z tej stronki, jakiś koleś odszyfrował co tam pisze bo jest po arabsku (na tym teaserze) i z tego co odszyfrował napis brzmi Altair Ibn La Ahd. Jest tam jeszcze pokazana postać jakiś assassin, mam nadzieję że to altair

Teaser:

Drugi teaser.

To co podałem wyżej pojawiło się na tej strone. Nie wiadomo czy to chodzi o assassin's creed 3, ale są takie podejrzenai a raczej to 100% bo w ubi mówili że ac 3 zapowiedzą w maju.

Odp: Assassin's creed revelations 02/05/2011 21:02 #2

• kmm101
  • Kapral
  • Punkty: 15
Powrót Syna Jedynego? Ciekawe posunięcie ze strony Ubi.

Odp: Assassin's creed revelations 02/05/2011 22:13 #3

• bioshock
  • Generał brygady
Syn jedyny? o kogo chodzi? o Altaira? Zapewne admini niedługo mają zamiar wstawić wieści o tym na actiongames.pl .
Link do tej stronki z assassin's creed revelations pojawił się na fecabooko na koncie assassin's creed należącego do ubi, po chwili zniknoł. Ludzie sądzą że to może chodzić o jakiś dodatek do ac 1, bo jest na teaserze ręka altaira na 100% i jego imię a obok napis "syn niczyji". A i wgl. revelations to oznacza "oświecienie", czyżby ackja gry miała toczyć się w tej epoce? podobniesz 13 maja mają podać więcej szczegółów (tak pisze na necie). Na tej stronce z tym teaserem ac jest minitor i psize tam 3% a na dole unlock , może trzeba poczekać do końca czyli 100% i wtedy coś się na stronie pokaże (oby nie było tak jak z findmakarov), pewnie do 100% dojdzie 13 maja .

Ostatnio zmieniany: 02/05/2011 22:31 przez bioshock.

Odp: Assassin's creed revelations 03/05/2011 00:25 #4

• kmm101
  • Kapral
  • Punkty: 15
Altaïr ibn al-Ahad - Orzeł/Lecący Syn Jedynego (wiem, bezsens).

Oświecenie lub Objawienia, a to już można różnie interpretować

Odp: Assassin's creed revelations Dzisiaj 19:39 #5

• bioshock
  • Generał brygady
Informacji ciag dalszy. Na tajemniczej stronce pojawił się kolejny teaser:

Pokazane są tam budowle, piktogram i daty, oczywiście fani szybko wzieli się za rozszyfrowanie, według ich jest tam przedstawione stanbu a daty:

11 stycznia 1165: Prawdopodobnie narodziny Altaira, który zgodnie z datą miałby 26 lat podczas akcji Assassin's Creed
24 czerwca 1459: Narodziny Ezio
6 listopada 1494: Narodziny Sulejmana Wspaniałego, sułtana Imperium Osmańskiego
10 września 1509: Stambuł nawiedzony przez trzęsienie ziemi, zwane Mniejszym Dniem Sądu Ostatecznego; śmierć tysięcy ludzi i zniszczenia dziesiątek meczetów
15 czerwca 1511: Jedyna nierozszyfrowana data
26 maja 1512: Śmierć Bajazyda II, sułtana Imperium Osmańskiego

Źródło cdaction.

Ludzie sądzą że gra może dziać się niedługo po ac 2 w Stanuble, wtedy Ezio będzie miał 50 lat, chyba był by już za stary na fikanie po dachach, możliwe że będzie on mentorem jakiegoś nowego Assassyna, ale to by nie miało sensu bo Ezio musiał by być przodkiem tego nowego Assassyna. Moim zdaniem albo te daty poprostu pokazaują jakieś wydarzenia ważne, m.in data narodzin Altaira i Ezia a gra dziać się będzie parę setek po przygodach Ezia. Możliwe jest też że wcielimy się w Altaira a potem Ezia poznając ich przygody nie pokazane w grze mające jakiś ważny wpływ na fabułę lub dowiemy się o nich więcej, ale wtedy to był by bardziej dodatek. Sądze że gra będzie tak jak pisałem umieszczona w jeszcze dalszej przyszłości niż renesans, stawiam na oświecenie (o ile to nie jest zapowiedź kolejnego dodatku AC ala Brotherhood).

P.S dziwi mnie fakt że na ActionGames jeszcze nie ma nic o tym.

Ostatnio zmieniany: Dzisiaj 19:43 przez bioshock.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.34 sekundy

ActionGames.pl

• Wymagania Duke Nukem Forever
  • Pierwsze DLC dla Portal 2 za darmo!
  • Oficjalne zawiadomienie Sony o awarii PSN dla polskich użytkowników
  • "Absolution" to naprawdę nowy Hitman
  • Pierwszy gameplay z L.A. Noire

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery