Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Modern Warfare 4

Modern Warfare 4 11 mies., 3 tyg. temu #1

• wiktoro198
  • Sierżant
  • Punkty: 4
Dopiero co miała miejsce premiera MW3. Wiem ale czy jest możliwe że Infinity Ward zrobi jeszcze Modern Warfare 3, lub czy wgl zrobi jakąkolwiek część. Czy po wydarzeniach jakie miały miejsce w mw3 czyli:
:pinch: Uwaga: Spoiler!

Jest szansa na mw4?, uzasadnijcie dlaczego bo według mnie nie chyba już wszystkie sprawy zostały załatwione a niektóre wydarzenia takie jak w spoilerze chyba też dowodzą końcu serii Modern Warfare. Albo i końcu COD z produkcji IW.

Odp: Modern Warfare 4 11 mies., 3 tyg. temu #2

• Buzzy
  • Pułkownik
  • Fak u gooby
  • Punkty: 128

Pomogłem ? Kliknij
Ostatnio zmieniany: 11 mies., 3 tyg. temu przez Buzzy.
Za tę wiadomość podziękował(a): xavi emperor, Kamper

Odp: Modern Warfare 4 11 mies., 3 tyg. temu #3

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 162
wiktoro198 napisał:
Dopiero co miała miejsce premiera MW3. Wiem ale czy jest możliwe że Infinity Ward zrobi jeszcze Modern Warfare 3, lub czy wgl zrobi jakąkolwiek część. Czy po wydarzeniach jakie miały miejsce w mw3 czyli:

Jest szansa na mw4?, uzasadnijcie dlaczego bo według mnie nie chyba już wszystkie sprawy zostały załatwione a niektóre wydarzenia takie jak w spoilerze chyba też dowodzą końcu serii Modern Warfare. Albo i końcu COD z produkcji IW.

Oczywiście że jest szansa na MW 4. Ale wątpię że to będzie sequel, wiadomo że w 2013 to iw będzie robiło coda. Jak już coś MW 4 może być jakimś prequelem, pamiętam plotki które mówiły że iw pracuje nad jakimś prequelem z Ghostem w roli głównej, możliwe że to chodziło o część już po MW 3. MW 2 dzieję się 5 lat po MW 1, więc jest wiele nie wiadomych, mamy bardzo mało informacji co się wtedy działo, możliwe że właśnie zrobią prequel opowiadający wydarzenia z tych czasów. Wątków jest kupa do wyjaśnienia i zamknięcia. IW ma dzięki tej różnicy czasowej między 1 a 2 częścią Modern Warfare możliwości do stworzenia gry, czy skorzystają z tego czas pokaże. Może też być to jakiś spin-off. Możliwe że iw zrobi zupełnie nową serie, ale wątpię w to że acti im pozwoli, seria MW przyniosła nawiększy dochód ze wszystkich codów i jest najpopularniejsza, acti zbyt prędko nie zakończy tej serii.
Ostatnio zmieniany: 11 mies., 3 tyg. temu przez bioshock.

Odp: Modern Warfare 4 11 mies., 3 tyg. temu #4

• CritiCalz
  • Specjalista
  • Punkty: 3
Ja mam wielką nadzieje, że w 2013 usłyszymy o MW4. Po singlu trójki pozostał niedosyt, chciałbym zobaczyć co będzie dalej. Co do

A argumenty mówiące "ale przecież
są bzdurne. Po MW1 ktoś się spodziewał dwójki? Bo z fabuły nic takiego nie wynikało, ba, wyglądało to na zamkniętą sprawę.
Ostatnio zmieniany: 11 mies., 3 tyg. temu przez CritiCalz.

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #5

• Zilla
  • Kapral
  • "Everybody lies"
  • Punkty: 1
Ja bym się wcale nie obraził na prequel w sumie, i właśnie z Ghostem w roli głównej, gdyż bardzo lubię tą postać.

Bowling przecież wspominał coś że "Ghost nie jest do końca martwy ale zobaczycie co mam na myśli wkrótce...".

W MW3 o ile mi wiadomo poza blachami nic o Ghoście nie ma (nie grałem w MW3 jeszcze), zatem?
"To ból czyni ludzi dziwnymi, ale tylko dziwni ludzie są wartościowi"

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #6

• Lexus
  • Zablokowany
  • Lexus
ej czemu nie moge edytowac swojego profilu, dodać avatar, zmienic plec wiek itd? help plis jestem tu nowy
...

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #7

• Err0r
  • Moderator
  • BOURREAU
  • Punkty: 137
A ma Waćpan mózg ? Jakoś przed sekundą edytowałeś profil... dodałeś awatar.
Brawooo geniuszu, bije ci pokłony. To trzeba było robić post na ten temat w pierwszym lepszym temacie, a nie napisać np: na Shoutboxie lub napisać prywatną wiadomość dla Moderatora/Administratora ?
Dostajesz ostrzeżenie.
Pomogłem ? Kliknij Dziękuje ;]

Po raz pierwszy na forum ? Nie zapomnij przeczytać regulamin ;]

ScreenShooter - Twoja biblioteka zrzutów z własnym hostingiem
Chcesz mieć swój własny kanał na naszym Team Speak'u? Napisz do mnie, zobaczymy co da się zrobić ;]

You can't hide from me
I'm going to find you...

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #8

• Lexus
  • Zablokowany
  • Lexus
ok już to zrobiłem sorry nie wiedziałem gdzie to napisać

a tak w ogole to za co warna? grzecznie sie spytalem

Przeczytaj mój post 1000 razy, a może kiedyś załapiesz za co jest ten warn. ///Err0r
...
Ostatnio zmieniany: 11 mies. temu przez Err0r.

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #9

• smrodek11
  • Sierżant
  • Punkty: 7
MW4 gdzie okazuje się że Makarov żyje, lub jego syn/brat chce znów zapanować nad światem :<
taka moja wizja

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #10

• Buzzy
  • Pułkownik
  • Fak u gooby
  • Punkty: 128

A grałeś chociaż w Mw3 i widziałeś jak się kończy ? Co ja się z resztą wypowiadam obrazek wyżej wyraża wszystko...

Pomogłem ? Kliknij
Ostatnio zmieniany: 11 mies. temu przez Buzzy.

Odp: Modern Warfare 4 11 mies. temu #11

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 162
CritiCalz napisał:
Ja mam wielką nadzieje, że w 2013 usłyszymy o MW4. Po singlu trójki pozostał niedosyt, chciałbym zobaczyć co będzie dalej. Co do

A argumenty mówiące "ale przecież
są bzdurne. Po MW1 ktoś się spodziewał dwójki? Bo z fabuły nic takiego nie wynikało, ba, wyglądało to na zamkniętą sprawę.

Na sequela nie ma co liczyć, gościu z iw mówił, że MW 3 zamyka cały wątek i kończy serię, więc na 100% sequel nie powstanie, więc albo zajmą się nową serią albo zrobią prequel, albo powrót do 2wś.

Odp: Modern Warfare 4 10 mies., 4 tyg. temu #12

• Zilla
  • Kapral
  • "Everybody lies"
  • Punkty: 1
II Wojna Światowa też się powoli przejada. Wolałbym wspomniany prequel. Dojdzie do tego że następny CoD będzie futurystyczny.
"To ból czyni ludzi dziwnymi, ale tylko dziwni ludzie są wartościowi"

Odp: Modern Warfare 4 10 mies., 4 tyg. temu #13

• ` 7 uP
  • Pułkownik
  • Punkty: 56
@Buzzy
A może on pomyślał tylko że Makarov weźmie przykład z Jezusa i zmartwychwstanie xD

Co do tematu to wątpię, że powstanie, bo już chyba wszystko zostało wyjśnione w mw3 i bez sensem byłoby robić 4 część serii i o jakimś typie nie wiadomo jakim...
OMG! Button! PL Soundboard dla systemu Android by me

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 3000MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Odp: Modern Warfare 4 10 mies., 4 tyg. temu #14

• Kamper
  • Major
  • Zaiste, milordzie!
  • Punkty: 84
smrodek11 napisał:
MW4 gdzie okazuje się że Makarov żyje, lub jego syn/brat chce znów zapanować nad światem :<
taka moja wizja

...a marsjanie przybywają na naszą planetę i niszczą każde miasto po kolei zaczynając od Nowego Jorku kończąc na Tokyo, wnet przybywają faceci w czerni i ze swoimi mega laserowymi giwerami niszczą kosmicznych przybyszów, następnie cały świat będzie błysknięty przez ich magiczne długopisy w celu wymazania ich pamięci.
I wtedy BOOOOOOOOOOOOOMM! Tak powstał czokapik.

Ludzie zejdźcie na ziemię. IW ogłosiło ze MW3 będzie oficjalnym zakończeniem serii i nie będzie już żadnych sequelów i prequelów i Ghost'ów i Price'ów.

Odp: Modern Warfare 4 9 mies., 3 tyg. temu #15

• wiktoro198
  • Sierżant
  • Punkty: 4
Kamper, ale to chyba nie znaczy że IW już nie wyda następnego call of duty, napewno wydadzą, napewno nie mw4 bez względu na to czy miałby to być sequel czy prequel, natomiast mogą wydać nową grę o innej nazwie która byłaby prequelem MW bo jak napisał Bioshock jest wiele nie wyjaśnionych wątków np operation kingfish. Znając acti to może jeszcze będzie MW4 bo to wkońcu przynosi ogromne zyski. Na razie niestety zawcześnie na takie spekulacje. Zobaczymy co pokaże Treyrach w tym roku, choć nie oczekuję od nich cudów. A i napewno nie zrezygnują z ghostów i priców .
Ostatnio zmieniany: 9 mies., 3 tyg. temu przez wiktoro198.
Wygenerowano w 0.73 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi ARCHER Złóż mu życzenia!

Vinceq będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

pomponik będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

luqerson będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Cpt.SoapMctavish będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

klimczyk99 będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

mrowka będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

-Back- będzie obchodzić urodziny za 7 dni!