Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Shaperd

Shaperd 06/05/2010 20:20 #1

• oskaruch
  • Specjalista
  • Punkty: 1
Stworzylem ten watek bo chce poznac wasze opinie. Nie daje mi spokoju mysl, czy w modern warfare 3 bedzie Shaperd jak myslicie?
Caly czas wyobrazam sobie jaki bedzie mw3 i za nic nie moge przestac myslec o Shaperdzie, bo mi sie wydaje ze to taka jedna z wazniejszych postaci i bardzo mi sie spodobala ta postac.
Wiec prosze napiszcie co o tym sadzicie.
I nie zwracajcie uwagi na bledy ortograficzne dzieki.

Shaperd 06/05/2010 20:26 #2

Shepard jak już Wątpie by był w mw3 bo dostał z noża w oko co raczej go uśmierciło no chyba, że będzie jak pirat z opaską na oku

Shaperd 06/05/2010 20:27 #3

Takie coś raczej jest śmiertelne.

Shaperd 06/05/2010 21:02 #4

• bioshock
  • Generał brygady
  • History is building by a victours!
  • Punkty: 90
na 100000 % nie przeżyje dostał z noża w oko to są specialne noże co jednym ruchem można uciąć palec to mu sie wbiło w oko i w mózg śmierć na miejscu chyba że to cpt.price i cpt.mactavish

Shaperd 06/05/2010 22:17 #5

• oskaruch
  • Specjalista
ja chyba sie zgadzam z kung fu panda tez mysle ze bedzie mial opaske na oku.
I w szkole pytalem sie kolegow (bo tez graja) i wiekszosc odpowiedziala tak: '' No ja bym chcial zeby byl shepard, bo bylo by ciekawiej,, a niektorzy gadaja: '' Ja jestem pewien ze bedzie shaperd bo ten noz to mu sie do konca nie wbil,,

Shaperd 06/05/2010 22:28 #6

oskaruch napisał:
bo ten noz to mu sie do konca nie wbil,,
Stanął na mózgu
Soap walnął mu One Shoot One Killa w Heada = na 1000% nie przezyl

Shaperd 07/05/2010 23:23 #7

• oskaruch
  • Specjalista
no jak wiekszosc mowi ze go nie bedzie to mi bedzie smutno xD no ale z reszta zobaczymy.

Shaperd 08/05/2010 02:11 #8

• Imer555
  • Szeregowy
Jestem kumplem z klasy oskarucha i mam to samo zdanie ze Gen. Shaperd pojawi sie w trzeciej cześć mw . Mi również bedzie smutno jak ta postać nie pojawi się w kolejnej części.

Shaperd 08/05/2010 16:18 #9

• bioshock
  • Generał brygady
po 1.my se mozemy mówić że on żyje lub zginoł ale to zależy od studia które będzie robic mw 3 moga zrobić ze sheperd będzie jak transformers lub że będzie miał robo głowę i to od nas nie zależy ale wąpie żeby zrobili ze żyje dla mnie on zginoł po co znowu zajmować sie sheperdem jak jest Makarov mam nadzieje że sie go ubije w mw 3 i to będzie ostatnie mw już

Shaperd 08/05/2010 22:56 #10

• oskaruch
  • Specjalista
no z tym shaperdem sie zobaczy. no ale ty mnie teraz zdenerwowales jak napisales ze to ostatnia czesc modern warafare

Shaperd 09/05/2010 12:55 #11

bioshock napisał:
po 1.my se mozemy mówić że on żyje lub zginoł ale to zależy od studia które będzie robic mw 3 moga zrobić ze sheperd będzie jak transformers lub że będzie miał robo głowę i to od nas nie zależy ale wąpie żeby zrobili ze żyje dla mnie on zginoł po co znowu zajmować sie sheperdem jak jest Makarov mam nadzieje że sie go ubije w mw 3 i to będzie ostatnie mw już

Też tak sądzę że MW będzie trylogią ale chciałbym więcej wiecie rok 2020 koniec wojny Price umiera Soap odnajduje zwłoki swoich przyjaciół.

Shaperd 09/05/2010 17:46 #12

• Buzzy
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Penguin Specjalist
  • Punkty: 33
Nie pamiętacie jak było z zahajewem w MW1 dostał z baretty 0.50 cala i przeżył. podobnie może być z shepardem
A morał jest krótki i niektórym znany : Nie wpuszczać dzieciarni na serwa bo sobie g#wno pogramy

Jeśli pomogłem kliknij ''Dziękuje''
|
|
V

Shaperd 09/05/2010 18:38 #13

• bioshock
  • Generał brygady
omg ile można robić tych modern warfare bez przegięcia im sie juz nie bęzie chciało wymyśalć fabuły chyba że zrobią tylko multi ale kapitanczarny napsiałem że "w 2020 prcie zginie i soap odnajdzie zwłoki przyjaciół" price nie zginie na 100000000% on jest jak chuck norris znaczy ma jego nieśmiertelnosc i umysł xD

Shaperd 09/05/2010 20:08 #14

Ale Price nie może być Pricem z II wojny światowej ponieważ ma on tam stopień kapitana, a po wybuchu elektrowni atomowej ma stopień porucznik więc on nieśmiertelny nie jest.

W 1 wiem że zginął a potem się pojawił w 2 możliwe że to sami bo wydarzenia w cod 2 są rok wcześniej niż jedynka.

Sheperd lubiłem typa chciałbym żeby był w trójce.

Shaperd 09/05/2010 20:35 #15

• bioshock
  • Generał brygady
A ja nie bo go nie lubiłem a tak wogule to by był non-sens

Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.41 sekundy

ActionGames.pl

• Gameplay z RAGE
  • RAGE doczeka się edytora poziomów
  • [WIDEO] "Malutki" Duke (Nukem Forever)
  • L.A. Noire w wersji na Xbox'a 360, na 3 płytach DVD
  • Wymagania Duke Nukem Forever

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 44
Deagle 43
Grrrr 42
qwercik 29