spróbuje to spolszyczć chyba że umiecie dobrze angielski to sobei poradzicie
lista broni jakie napewno będą według analizy trailera:
MP-5 Prototype
MX117/Car15
Steyer Aug w kamuflaży arktycznym i z tłumnikiem
AK-47
Spas-12 z amunicją o nazwie oddech smoka ( wth! co to jest za ammo pisało po angielsku dragon's breath ammo czyli oddech smoka)
Kusza z jakims celownikiem chyba accog
Wyrzutnia rakiet M202
Lekki karabin maszynowy RPK
frakcjia w której będzie sie najprawdopodobniej grało:
GKNOVA6 (czytałem o tym na niecie jest nawet stronka tego wpiście gknova6 znalazłem trochę info na ten temat to organizacjia zajmująca sie sprawami takimi jak SAS i rzeczami związanymi z bombami nuklearnymi chyba XD)
wszystko wziołem z analizy trailera więc będzie dużo i będzie sie działo szykuje nam sie kolejny hit może to gra 2010 zobaczy sie
i napisz też o gknova6 bo to ma cos związanego z black opsem w teamcie w tym dziale umieściłem stronki z info o tej niby organizacji wiec przeczytaj a jak coś sensownego znajdziesz to napisz w neawsie o tym całym gknova6
P.S jak będziesz tą analize dodawał to napisz że tam pod tym małymi literkami jak to zawsze robicie nadesłane:Bioshock bo widziałem że czasem pod tym tam pisze np. widziałem nadesłane:toffffik
90% nastolatków dostała by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na wieżowcu i chciał skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, która wzięłaby krzesełk