Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Spolszczenie... nieuniknione?

Spolszczenie... nieuniknione? 05/11/2010 11:52 #1

Trochę głupio się czuję zakładając oddzielny temat dla tak małego pytania, ale może kogoś też to interesuje.

Mianowicie czy będzie możliwość instalacji pudełkowej wersji nabytej na terenie polski w taki sposób aby uniknąć spolszczenia? Czy instalacja będzie pozwalała na wybór języka? Oczywiście nikt jeszcze gry nie posiada i nie jest w stanie powiedzieć na 100%, ale może sprawa będzie analogiczna do MW2, ale ja niestety nie wiem jak to było w przypadku MW2. Bardzo zależy mi na wersji angielskiej, ponieważ łagodnie rzecz ujmując nie przepadam za spolszczeniami...

Z góry dziękuje za info

Spolszczenie... nieuniknione? 05/11/2010 11:56 #2

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
Gra będzie pod STEAMem, więc najprawdopodobniej, jak zmienisz język gry na angielski (OGÓLNE -> JĘZYK) to gra pobierze angielską wersję i będzie można grać po angielsku.
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Spolszczenie... nieuniknione? 05/11/2010 11:58 #3

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
spolszczenie będzie kinowe (napisy) czyli najprawdopodobniej będzie opcja ,by je najprościej w świecie wyłączyć w menu, jak to jest w większości gier

także nie będzie potrzeba nic pobierać, bo i po co, skoro ścieżka dialogowa będzie po angielsku w każdej wersji językowej

Spolszczenie... nieuniknione? 05/11/2010 12:00 #4

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
No tak, ale przetłumaczonych nazw perków broni wyzwań itd nie wyłączysz w menu ;> Więc pozostaje zmiana języka w STEAMie ;>
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Spolszczenie... nieuniknione? 05/11/2010 12:06 #5

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
no jeśli ktoś chce mieć całą grę po angielsku, to wtedy nie ma innego wyjścia to fakt

Spolszczenie... nieuniknione? 06/11/2010 14:49 #6

• Gandi
  • Sierżant
  • Wszystko ma swój początek jak i koniec...
  • Punkty: 50
Tylko możesz zmienić w ustawieniach aby napisy polskie wyłączyć, co do menu i lobby to niestety musisz mieć PL :/.
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą. — Mahatma Gandhi

Słabi nigdy nie potrafią przebaczać. Przebaczenie jest cnotą silnych. — Mahatma Gandhi

Lepiej być pełnym przemocy, jeśli tkwi ona w naszym sercu niż przywdziać szatę jej braku, by ukryć własną niemoc. — Mahatma Gandhi

Niby wiesz wszystko, a tak naprawdę nie wiesz nic...

Spolszczenie... nieuniknione? 06/11/2010 14:56 #7

• laress
  • Sierżant pierwszej klasy
Mi w sumie nie przeszkadza wersja PL pod warunkiem, że nie będzie takich stworków jak w MW2.

Spolszczenie... nieuniknione? 06/11/2010 15:02 #8

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 19
Jeśli spolszczenie będzie należycie wykonane - czyli osoba spolszczająca przynajmniej raz odpali grę by wiedziała co polonizuje to jestem na TAK za PL.

Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »