Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Snajper-bóg w grze

Snajper-bóg w grze 12/29/2010 17:23 #1

• Royce
  • Szeregowy
Witam. Mam jedno pytanie. Z pewnością na multi widzieliście świetnych graczy posługujących się snajperką, którzy nie mieli sobie równych, nawet w CQC. Oni nie używają cheatów. Żadnych ułatwień. Po prostu znają własną broń doskonale. Chciałem się zapytać jak oni to robią(robicie)? Też chciałbym się czegoś takiego nauczyć. Z góry dziękuję za wszelkie porady.

P.S.-dla niekumatych(choć oni mi pewnie nie pomogą ), chodzi mi o coś takiego- (filmik co prawda z blackopsa, ale styl walki ten sam)

Snajper-bóg w grze 12/29/2010 17:28 #2

• Pupcia z BRO...
  • Sierżant pierwszej klasy
  • "Po co mi dziewczyna, mam Calla"
  • Punkty: 2
Jest tak opcja "szukaj". Myśle że tamat do kosza.
AMD Athlon 64 X2 4200 2.4GHz, Kingston 1x2 800 CL 5 (2gb), Gigabyte M56S-S3, Palit GF9800 Super+ 1gb 256 Bit

Snajper-bóg w grze 12/29/2010 17:29 #3

• Markutez
  • Porucznik
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 7
To nie jest wielka filozofia, po prostu trzeba pograć kilka lat w podobne gry Skill można wytrenować.

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Snajper-bóg w grze 01/24/2011 22:44 #4

Umiem mniej więcej 3/4 z tego.Jak ? Napoczątku jak oglądałem podobne filmiki to nie wierzyłem własnym oczom Ale kiedy wchodziłem na server "Only Snipers" to wiedziałem co jest grane.Podpatrywałem graczy jak oni to robią.Aż wreszcie sam Spróbowałem.Na początku łatwo nie było.Ale później z czasem nauczyłem się ,jak ja to mówię "farcić" czemu farcić ? bo do dobrego trafienia trzeba 60% umjejętności i 40% szczęścia.Mówię tu o dalszych strzałach.Bo o bliskim dystansie to jest bardziej proste wystarczy mniej więcej przycelować Jak chcesz się ocoś zapytać to zapraszam na skype:Jakub Siegier.

PS:Co do szczęścia to mogę się mylić.Po prostu mam dużo fuksa

Odp: Snajper-bóg w grze 01/24/2011 22:57 #5

• Gandi
  • Kapral
  • Wszystko ma swój początek jak i koniec...
  • Punkty: 29
Jak ktoś non stop lata ze snajperką i zabija kilka ludzi nie ginąc z no-scopa lub quickscopa to można mówić o farcie ale tak naprawdę to raczej ta dana osoba sobie to wytrenowała ^^. Mi osobiście żadko się udaje robić quicki ale jednak czasami mi siadnie. No scopy wale tylko na baaardzo bliskie odległości bo ni cho cho ;P.

Najlepszy sposób na tego wytrenowanie jest priv ze znajomym/znajomymi, oraz obejrzenie kilku poradników (nie wiem czy są poradniki w wersji PL ale na pewno gdzieś tak, jak nie to ANG, bardzo prosty język ^^.).
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą. — Mahatma Gandhi

Słabi nigdy nie potrafią przebaczać. Przebaczenie jest cnotą silnych. — Mahatma Gandhi

Lepiej być pełnym przemocy, jeśli tkwi ona w naszym sercu niż przywdziać szatę jej braku, by ukryć własną niemoc. — Mahatma Gandhi

Niby wiesz wszystko, a tak naprawdę nie wiesz nic...

Odp: Snajper-bóg w grze 01/25/2011 08:40 #6

• ` 7 uP
  • Major
  • Punkty: 26
Krótko:
"Trening czyni mistrza" i tego się trzymaj

Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Odp: Snajper-bóg w grze 01/25/2011 10:20 #7

• Misiek3415
  • Specjalista
  • Punkty: 7
żeby tak grać snajperką w BO trzeba mieć przede wszystkim dobry ping no i dużo ćwiczyć
Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.

Odp: Snajper-bóg w grze 01/25/2011 20:54 #8

• Navr0x
  • Szeregowy
  • Punkty: 2
|SweXx| PL napisał:
Umiem mniej więcej 3/4 z tego.Jak ? Napoczątku jak oglądałem podobne filmiki to nie wierzyłem własnym oczom Ale kiedy wchodziłem na server "Only Snipers" to wiedziałem co jest grane.Podpatrywałem graczy jak oni to robią.Aż wreszcie sam Spróbowałem.Na początku łatwo nie było.Ale później z czasem nauczyłem się ,jak ja to mówię "farcić" czemu farcić ? bo do dobrego trafienia trzeba 60% umjejętności i 40% szczęścia.Mówię tu o dalszych strzałach.Bo o bliskim dystansie to jest bardziej proste wystarczy mniej więcej przycelować Jak chcesz się ocoś zapytać to zapraszam na skype:Jakub Siegier.

PS:Co do szczęścia to mogę się mylić.Po prostu mam dużo fuksa

Nie wątpie w Twoja umiejetnosci poslugiwania sie bronia snajperska, tylko czemu sie nie zapisales na sniper cupa na eslu?

Nie wiem czym wy sie podniecacie, jakbyscie latali 24/7 ze snajperka to napewno raz badz dwa dziennie mielibisce akcje taka jak tamten typ na fragmovie, po 2 tygodniach mielibyscie taki sam filmik jak tamten ONE SHOOT PRO UB3R SNIP3R

i w ogole co to jest za temat i co to za idiotyczne pytanie? W jaki sposob ktokolwiek z forum ma ci dac rady jak sie nauczyc strzelac ze snajperki? Ja ci dam rade, najpierw PPM pozniej trzymasz szift a na koncu LPM ! niebywałe co? Czy chcesz jakies korepetycje snajperskie? :F

Idz sobie na only sniper i siedz tam cale zycie to moze cos z tego wyjdzie....

Navr0x otrzymałeś już ode mnie ostrzeżenie za złamanie regulaminu w Twoim poprzednim poście odnośnie Frag movie! Być może nie przeczytałeś go, więc i tutaj napiszę Ci, że kolejny Twój post w Takim charakterze zakończy się blokadą!

Zapoznaj się z Regulaminem Forum a w szczególności z punktami od 2.1 do 2.4 włącznie!
//
Grrrr
Ostatnio zmieniany: 01/25/2011 21:38 przez Grrrr.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.32 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »