|SweXx| PL napisał:Umiem mniej więcej 3/4 z tego.Jak ? Napoczątku jak oglądałem podobne filmiki to nie wierzyłem własnym oczom Ale kiedy wchodziłem na server "Only Snipers" to wiedziałem co jest grane.Podpatrywałem graczy jak oni to robią.Aż wreszcie sam Spróbowałem.Na początku łatwo nie było.Ale później z czasem nauczyłem się ,jak ja to mówię "farcić" czemu farcić ? bo do dobrego trafienia trzeba 60% umjejętności i 40% szczęścia.Mówię tu o dalszych strzałach.Bo o bliskim dystansie to jest bardziej proste wystarczy mniej więcej przycelować Jak chcesz się ocoś zapytać to zapraszam na skype:Jakub Siegier.
PS:Co do szczęścia to mogę się mylić.Po prostu mam dużo fuksa
Nie wątpie w Twoja umiejetnosci poslugiwania sie bronia snajperska, tylko czemu sie nie zapisales na sniper cupa na eslu?
Nie wiem czym wy sie podniecacie, jakbyscie latali 24/7 ze snajperka to napewno raz badz dwa dziennie mielibisce akcje taka jak tamten typ na fragmovie, po 2 tygodniach mielibyscie taki sam filmik jak tamten ONE SHOOT PRO UB3R SNIP3R
i w ogole co to jest za temat i co to za idiotyczne pytanie? W jaki sposob ktokolwiek z forum ma ci dac rady jak sie nauczyc strzelac ze snajperki? Ja ci dam rade, najpierw PPM pozniej trzymasz szift a na koncu LPM ! niebywałe co? Czy chcesz jakies korepetycje snajperskie? :F
Idz sobie na only sniper i siedz tam cale zycie to moze cos z tego wyjdzie....
Navr0x otrzymałeś już ode mnie ostrzeżenie za złamanie regulaminu w Twoim poprzednim poście odnośnie Frag movie! Być może nie przeczytałeś go, więc i tutaj napiszę Ci, że kolejny Twój post w Takim charakterze zakończy się blokadą!
Zapoznaj się z Regulaminem Forum a w szczególności z punktami od 2.1 do 2.4 włącznie!
//
Grrrr