Witam,
Mam taki sam problem jak wielu innych graczy - nie wyświetla mi się lista serverów ( problem opisany chociazby pod linkiem:
forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=109633&st=0 )
Czy ktoś w końcu znalazł rozwiązanie tego problemu? Ja jak i wielu innych graczy ma problem w postaci niewyświetlania się listy serwerów. Nie pomaga wyłączanie firewalla, antywirusa ani grzebanie w filtrach. Co lepsze w moim przypadku mam zainstalowanego COD:BO na 3 kompach: 2 PC (system win7 i xp) oraz laptop (system win7) i o dziwo początkowo serwery nie wyświetlały mi się tylko na kompie z systemem xp, a na pozostałych dwóch pc i lapotp z win7 dzialaly normalnie. Dzisiaj coś się stalo i serwery przestaly sie wyswietlac na pececie z win7, tak wiec zostal mi tylko laptop, nie wiem co zrobie jak i tutaj przestana mi dzialac. Najdziwniejsze jest to, ze na pececie tam gdzie wczesniej działały nie zmianiałem nic w ustawieniach a mimo to przestały się wyświetlać. Jedyne co zrobiłem to zagrałem na lapku (wczesniej gralem od wielu tygodni tylko na pc) i od tego czasu na pc (jak przestalem grac na lapku) serwerow nie znajduje.
proszę o pomoc
- screen z gry - pokazuje, że serwery są, ale ich nie pokazuje i nie chodzi tutaj o filtry