Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem - skill

Problem - skill 07/02/2011 20:47 #1

• Hitmen898
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 2
Witam, ostatnio mam problem ze zabijaniem, dokładnie chodzi o to że zazwyczaj staty mam ledwo więcej zabić niż zgonów.Występuje to od mniej więcej 1-3 dni.Wiem że to może być zły dzień, albo zbieg okoliczności że przez dwa dni nie mam szczęścia do zabijania itd...Ale próbowałem na Dominacji, ZiZ, only sniper Ziz i mało kogo mogę ustrzelić! W jaki sposób mogę popracować na tym? Kiedyś jeszcze zawsze miałem przynajmniej dwa razy więcej zabić niż zgonów, a teraz to porażka.Gdy na serverze są Ci bardziej "PRO" gracze to już w ogóle prawie nic nie ubije. Jeśli przeciwko - wiadomo, jeśli jesteśmy razem - zabiera mi fragi.

Odp: Problem - skill 07/02/2011 20:54 #2

na jakim trybie grasz?normal czy hc?mialem to samo co ty, zacząłem grać na HC i idzie mi bardzo dobrze.
"I'm not a warrior"-Epic.Gunner

Odp: Problem - skill 07/02/2011 20:55 #3

• AlpHaOmEgA
  • Punkty: 1
zrób sobie kilka dni przerwy od coda i bedzie lepiej
Twarde słowa ranią nawet wtedy, gdy są sprawiedliwie.

Odp: Problem - skill 07/02/2011 20:55 #4

Moja rada to zrobić sobie przerwę. Też tak miałem, to jest przesyt jednej gry. Wejdź na inną pograj tam trochę i już. Po obozach się dobrze gra. Przerwa zawsze jest dobra.
Jeśli ktoś uważa, że famas w Black Ops jest przegięty jest lamą =D
Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.

Odp: Problem - skill 07/02/2011 21:02 #5

• Markutez
  • Porucznik
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 15
Zgadzam się z przedmówcami, przerwa bardzo pomaga. Wiem bo sam to przerabiałem

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Problem - skill 07/02/2011 21:22 #6

• Hitmen898
  • Punkty: 2
No właśnie gram na Normalu, na HC nie gram bo się zbyt przyzwyczajam do tej bardziej śmiercionośnej broni. Zobaczę z tą przerwą, skoro wam pomaga to i mi chyba też. Dzięki za pomoc.

Odp: Problem - skill 07/02/2011 21:50 #7

• Pablo-IS
  • Sierżant
  • Chcę Ci pomóc :)
  • Punkty: 6
miałem też tak na tydzień odstaw -BO- na półkę i odpal coś innego np. GTA4 tak jak ja i przejdzie
Platynka z MW2 WYSZUKIWARKA = SPAM KILLER
UŻYWAM WYSZUKIWARKI, NIE CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEO!
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.21 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »