Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: BO tak różne na tym samym komputerze

BO tak różne na tym samym komputerze Wczoraj 17:57 #1

BO to mój pierwszy shooter. Grałem długo i jakoś udało mi się wymaksować postać. Jednak mój skill wydawał mi się zbyt niski na postać z 15 prestiżem, dlatego kupiłem druga płytę i założyłem drugie konto z wiarą, iż nie awansując moge sobie grać bez obciachu. Na starym gra chodziła dobrze, czasem jakiś lag, nie było problemów z połączeniem pomimo 1 mb neostrady. Nowe konto to już inna historia. Najpierw wysypywało mi grę co 3 mecz i lagi. Ściągnąłem config i było dobrze, jednak gra nadal się sypała. Postawiłem system i zainstalowałem na czysto. Teraz mam w co drugim meczu ping 999, który utrzymauje się przez około 2 minuty. Nowa mapa i znowu ten sam ping. Po podmianie configa utrzymuje się na tym poziomie przez cały czas, także gra jest na oryginalnym configu. Próbowałem wrócić do starego konta ale tam sytuacja zrobiła się identyczna. Zwracam się z zapytaniem czy taki problem dotknął kogoś z Was i jak sobie z tym poradziliście? Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio zmieniany: Dzisiaj 09:05 przez zeneksaper82. Powód: prośba moderatora

Odp: nic nie rozumiem... Wczoraj 19:32 #2

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 6
czy w tym okresie kiedy kupiles druga kopie gry wyszedl jakis patch?, moze on cos zmienil z gra ze twoj system nie nadaje sie dluzej dla tej gry, wielu narzekalo po patchach, albo przed patchami, poczekaj na patch 1.7 ktory wyjdzie w tym miesiacu

Odp: nic nie rozumiem... Wczoraj 20:14 #3

Nie było żadnych aktualizacji i szczerze powątpiewam, by takowy wniósł jakąś poprawę.

Odp: nic nie rozumiem... Wczoraj 22:57 #4

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 53
Proszę poprawić nazwę tematu tak aby odzwierciedlała problem, w przeciwnym razie temat poleci do kosza.

Grrrr Out.

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań