Newsy
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS

Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 00:01 #1

• Gandi
  • Kapral
  • Wszystko ma swój początek jak i koniec...
  • Punkty: 8
Siema!

Grając dziś na mapie Nuketown szło mi koszmarnie, grałem AK-47, mała mapa, a ja się nie czuję w takich dobrze chyba, że korzystam z Ballistic Knife. Po chwili z AK zmieniłem na klasę z Ballistic knife i jak mi poszło? Filmik wszystko ujawni ^^.

Nie jest to mój pierwszy taki wybryk z Ballistic knife, lecz zdecydowanie najszybszy ze wszystkich. Często się bawię w biegacza i powiem, że nożownik ze mnie jest świetny xD.
Postanowiłem to nagrać i się z wami podzielić ^^. Na pewno będziecie pisać, że też tak mieliście itp. itd. ale ok ^^.
W ostatniej rundzie zabiłem tylko jednego (Z noża oczywiście xD) bo bawiłem się z paczką na respie i z heli xD.

Uwielbiam BK, na każdej nuketown go używam (Na innych mniej ale używam ^^) nie ważne jaki tryb gram. Zawsze mam staty 3:1 nawet lepsze ^^.

Drugi filmik to również z trybu S&D, również Knife lecz nie ballistic xD. Sami spójrzcie ^^.

Mam all wyzwania zrobione z Knifowaniem kolesi i jest pro teraz xD.
Mam zrobionego Fragmovie tylko z knifowania (Nie tylko podbieganie i ciachanie klawiszem E/V lecz strzelanie z Ballistica idzie mi naprawdę dobrze ^^. Nie raz pokonałem AK, Famasa, AUG'a właśnie strzelając z BK ^^) lecz gdzieś mi się zapodziało :/. Znajdę, wstawię i pokażę wam ^^.

P.S.- Jeśli wam się podobaja oba filmiki podajcie proszę LUBIĘ TO, komentarze również mile widziane xD. THX i dobranoc.
P.S.2 - Dzięki wam oba filmiki są w jakości HD, lecz nie mam full głośności ustawionej w Black Ops ze względu na TS. Podgłośnijcie sobie trochę jak będziecie oglądać ^^.
Just SadMan...
Ostatnio zmieniany: 01/11/2011 00:11 przez Gandi.
Za tę wiadomość podziękował(a): Larala

Odp: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 00:25 #2

• Kin333
  • Kapral
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 11
No, ładnie to wygląda muszę przyznać

Wydaje mi się, że jednak ujęcia z "Free look" są zbędne przy "knifowaniu". Ewentualnie jakieś z wyskoku, z góry

Łapka w górę poszła na obu filmikach.
Jupikajej madafaka <3

Odp: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 15:10 #3

Gdybyś ze mną grał to byś był odrazu na black liście... Ludzie to nie Assassin creed żeby kosić z kosą... Wydaje mi się że w fps'ach używa się broni z amunicją........ TRZEBA TĘPIĆ COŚ TAKIEGO !

Odp: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 15:27 #4

• Krwotocz
  • Kapral
  • Punkty: 4
Hmm według mnie balistyczne noże są słabe jak tylko z nich "kosisz".
Lepiej CZ75 automatyczny i zwykły nóż bo z balistycznym jest tylko odrobine szybciej a nie mozesz nic zrobić jak ktoś zacznie strzelać.

Odp: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 15:30 #5

• Markutez
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 4
matiss.matiss napisał:
Gdybyś ze mną grał to byś był odrazu na black liście... Ludzie to nie Assassin creed żeby kosić z kosą... Wydaje mi się że w fps'ach używa się broni z amunicją........ TRZEBA TĘPIĆ COŚ TAKIEGO !

Tępić to trzeba takich adminów jak ty. Płaczesz jak ktoś używa noża balistycznego, a sam pewnie zezwalasz na last standy.

(Phenom II Quad-Core 955; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)
Ostatnio zmieniany: 01/11/2011 15:32 przez Markutez.

Odp: Ballistić Knife - S&D - EPIC KILLS 01/11/2011 15:38 #6

• Tango
  • Major
  • Ghostolog
  • Punkty: 17
Też nie lubię kniferów, ale w BO nie są taką zmorą jak w MW2. Ciekawe filmiki, szczególnie pierwszy. Niezły lame team miałeś ...
Za tę wiadomość podziękował(a): Gandi
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr,,,
Wygenerowano w 0.44 sekundy
SEO by Artio
Szukaj

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum