Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Rozmowy na temat rozgrywki sieciowej w Call Of Duty: Modern Warfare 3
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Multiplayer zacina się po zmianie karty graficznej

Multiplayer zacina się po zmianie karty graficznej 1 dzień, 7 godzin temu #1

Witam mam problem z multiplayerem w MW3 po zmianie karty graficznej z Asusa GTX 560 DCII TOP na Gigabyta GTX 670 OC a mianowicie gra mi się zacina (obraz zatrzymuje się w miejscu - głos jest)i po wciśnięciu ctrl+alt+del i powrotu do gry mogę śmigać dalej, na początku miałem to już po kilku minutach gry, teraz mam tak co 2 lub 3 grę po wyłączeniu w opcjach gry - synchronizacji każdej klatki Miał ktoś może podobny problem bawiłem się już z panelem nvidii i opcjami w grze i na razie nic więcej nie uzyskałem. Z innymi grami nie mam żądnych kłopotów, Battlefield 3 wszystko full i śmiga bezproblemowo (o wiele wyższe temperatury niż w mw3), single player MW3 także działa bezproblemowo. Sterowniki najnowsze, w desperacji windows świeżo przeinstalowany, temperatury w normie procesor i5 760 (OC 3,8 GHZ max 54 stopnie w MW3) karta po własnym oc z 980 na 1095 ma max 59 stopni w MW3, przed własnym oc także były zwisy, zasilacz corsair tx650, komp czyszczony regularnie. Już brak mi pomysłów. Może ktoś z was coś poradzi

Re: Multiplayer zacina się po zmianie karty graficznej 1 dzień, 7 godzin temu #2

• Modzian
  • Moderator
  • Majster
  • Punkty: 36
Ile ramu?
Jakie temperatury masz na karcie graficznej i ile masz Vramu?
Dość dziwna sprawa nie wygląda na problem ze strony tehcnicznje, coś jakby bardziej z softwarem związanego
If you abide the statute I will let you alone. Do we have a deal?

Re: Multiplayer zacina się po zmianie karty graficznej 1 dzień, 7 godzin temu #3

Pamięci mam 2x2 GB patriot viper II ddr3 1333 cl 7, karta w mw3 ma max 59 stopni i ma 2 gb pamięci
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Rick, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.31 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Wczoraj urodziny miał polsatpl Możesz jeszcze złożyć życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Emcik20 . Nie zapomnij o zyczeniach!

mariiox będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Kajetas będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

aadasiowy będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

ProReD będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

Cykor będzie obchodzić urodziny za 7 dni!

xavi emperor będzie obchodzić urodziny za 7 dni!