Na początek chcę powiedzieć, że tak, korzystałem z opcji "szukaj" na forum aby znaleźć odpowiedź na moje pytanie, lecz odpowiedzi były różne i sam nie wiem, komu ufać. xD Dlatego też zadam to pytanie kolejny raz.
Otóż chodzi o to, że planuję format kompa i wiem, że reinstalacja MW2 NIE sprawi, że stracę statystyki w multiplayerze (choć jeśli się mylę, to koniecznie powiedzcie, nie chciałbym dowiedzieć się o tym, gdy będzie już za późno), ale bardziej chodzi mi o statystyki w pozostałych dwóch trybach - single player i Spec Ops. Chodzi o to, że na spec ops wykonałem wszystkie misje na 3 gwiazdki, a single przeszedłem cały na weteranie, zdobyłem wszystkie możliwe osiągnięcia Steam związane z MW2, jest ich 50. No i moje pytanie brzmi - co stracę po reinstalacji MW2, a co nie? Bo tych gwiazdek na spec ops nie chciałbym stracić, a w single playerze chcę, aby cały czas było napisane, że przeszedłem misje na weteranie.
Co stracę i jak mogę to uratować? Plz, pomóżcie!
I naprawdę przepraszam, że robię nowy taki temat pomimo tego, że już takie były, sorki panowie adminowie.