Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Śni ci się CoD?

Śni ci się CoD? 14/02/2011 15:18 #1

• .nAIR
  • Specjalista
  • eny prablms?
  • Punkty: 43
Jakiś czas temu powstał temat o mówieniu przez sen, który mnie zainspirował do stworzenia takiego wątku. Już wszystko wyjaśniam ^^. Jako że zabrałem się za robienie fragmovie i oddałem w to całego siebie nie mam pojęcia co się dzieje z moim mózgiem ale miewam dziwne sny ostatnio śniło mi się że biegłem sobie na Crysisie z galilem (nie wiem jak mój mózg to zrobił ale wygenerował mi idealną mapę z każdym szczegółem xD + całą moją klasę ducha) wybiegło mi 5 typa, oczywiście po chwili walki jednym pięknym full auto zmiotłem wszystkich. Myślę sobie ale zajebista akcja na pewno na modernwar wszystkim pyta zwiędnie. Następnego dnia włażę na kompa, odpalam BO wchodzę w kino i szukam tej akcji -.- myślałem że jest sprzed kilku dni ale ..uj nie ma. Myślę wtf?! Około godziny siedziałem w kinie i szukałem tej akcji zanim zajarzyłem że mi się to śniło xD i miałem tak jeszcze 2 raz ale wtedy jak się obudziłem byłem smutny że tak nie wykaszam ludzi na multi ^^

a wy jakie macie dziwne sny o CoDzie?
Używam opcji "Edit", piszę poprawnie po polsku i jestem z siebie dumny :]

Buzzy_pl : jeszcze musze pokonać armie mechanicznych mrówek
Buzzy_pl : tylko nie wiem jak ?
cermer : nie ruszaj ich, idz sie wysrac, jak poczuje ten zapach to wszystkei same skocza do kibla

polecam przynajmniej czytanie SB ;]
Ostatnio zmieniany: 14/02/2011 15:19 przez .nAIR.

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 16:17 #2

• Gandi
  • Sierżant
  • Wszystko ma swój początek jak i koniec...
  • Punkty: 73
Śnią Ci się gry i nie jesteś w stanie rozpoznać rzeczywistości od fikcji? Coś nie tak...

Mi śni się tylko cały czas ten sam sen i to raz na miech lub rzadziej. Powiedziałbym jaki ale jest to dość osobiste. Powiem tylko tyle, że panienki na wyspach dziewiczych są boskie! xD.
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą. — Mahatma Gandhi
Słabi nigdy nie potrafią przebaczać. Przebaczenie jest cnotą silnych. — Mahatma Gandhi
Lepiej być pełnym przemocy, jeśli tkwi ona w naszym sercu niż przywdziać szatę jej braku, by ukryć własną niemoc. — Mahatma Gandhi
Byłem jak ślepiec, który odzyskawszy wzrok, obudził się w próżni pełnej luster, odbijających tylko jego własną samotność. - Gustaw Herling-Grudziński

Prawdziwy przyjaciel nie pozwoli Ci cierpieć, od razu wbije Ci nóż w plecy.

Niby wiesz wszystko, a tak naprawdę nie wiesz nic...

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 16:22 #3

• .nAIR
  • Specjalista
  • eny prablms?
  • Punkty: 43
nie mieszam rzeczywistości z wirtualną fikcją po prostu śni mi się Black Ops, spokojnie nie jestem jeszcze szalonym terrorystą, który pograł w MW2 czy tam BO i zorganizował zamach na lotnisko w Rosji
Używam opcji "Edit", piszę poprawnie po polsku i jestem z siebie dumny :]

Buzzy_pl : jeszcze musze pokonać armie mechanicznych mrówek
Buzzy_pl : tylko nie wiem jak ?
cermer : nie ruszaj ich, idz sie wysrac, jak poczuje ten zapach to wszystkei same skocza do kibla

polecam przynajmniej czytanie SB ;]

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 16:23 #4

• Krwotocz
  • Kapral
  • Punkty: 19
Ha to ja grałem cały dzień raz i potem oglądałem film wojenny i gościu snajperką mierzył, a ja LPM dawaj LPM ;p

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 16:35 #5

• ranex101
  • Kapral
  • Punkty: 15
Ja mam Sny o Zombie jak wieczorem gram za długo (w Zombie) i gadam coś przez sen wyzywam ciągle kolesi że mnie nie uleczyli a w śnie miałem THUNDERGUNA i rozwalałem wszystkich zombie a tu nagle BAM ded.

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 17:35 #6

Nie śni mi się, w ogóle tylko jeden sen w życiu miałem ale to był taki realistyczny sen w tym śnie miałem koncert w kawiarence a następnego dnia dostałem taka propozycje

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 21:03 #7

• ACRfan
  • Sierżant
  • Everybody dance now!
  • Punkty: 9
Czarny, miałeś jeszcze sny o Europie w 2034tym roku, co nie?
Mi bardzo rzadko śnią się gry, oczywiście jak każdy miewam sny "prorocze", co jednak jako tyrający wszystkie religie i przesądy ateista i humanista/biolog łatwo tłumacze niedoborem magnezu...

W razie pomocy mile widziane kliknięcie w .

Odp: Śni ci się CoD? 14/02/2011 21:19 #8

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 72
Śniło mi się...FFA z MW2TeamWorkPl,highrise,grałem snipą,grałem grałem,zabiłem kogoś chyba...niepamietam tofika czy kogoś...ide dalej patrze w dół i grrr z tarczą,to odrazu uciekłem....biegne dalej,obracam się i double kill...gram dalej ide sobie...WYSKAKUJE QWERCIK rzuca z noża i kończy gre...co za koszmar...!

Z życia gamer'a...:

KCT-DesertEagle:U fucked with wrong person noob tube!
Unnamed Player:Hahaha cry now kid!11!1!

KCT-Desert Eagle Launched Tactical Nuke!

Unnamed Player wyszedł z gry.
Ostatnio zmieniany: 14/02/2011 21:20 przez Deagle.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.35 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »