Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Warface

Warface 6 dni, 15 godzin temu #1

• misiek1784
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Pukty: 39
Warface to wojskowa strzelanina z akcją osadzoną w niezbyt odległej przyszłości, oferująca wyłącznie sieciową rozgrywkę multiplayer. Gra, dedykowana rynkom azjatyckim, jest tytułem darmowym, działającym w oparciu o system mikrotransakcji. Deweloperem Warface jest firma Crytek, znana szerzej jako producent gier Far Cry oraz Crysis.

Warface pozwala toczyć boje zarówno na serwerach typu PVP, jak i brać udział w wyzwaniach wymierzonych w przeciwników sterowanych przez sztuczną inteligencję w trybie kooperacji. Wzorem najpopularniejszych strzelanin sieciowych, przed rozpoczęciem rozgrywki gracze dokonują wyboru klasy postaci, definiującej ich zachowanie na polu walki.

Warface charakteryzuje się wysokiej jakości oprawą audiowizualną, opracowaną w oparciu o autorski silnik graficzny firmy Crytek, czyli CryENGINE 3.

Obecnie gra jest dostępna w Rosji pod adresem KLIK
Poradnik jak pobrać grę i zmienić język na angielski KLIK
Ostatnio zmieniany: 6 dni, 15 godzin temu przez misiek1784.

Re: Warface 6 dni, 13 godzin temu #2

• ` 7 uP
  • Kapitan
  • Pukty: 53
Wszystko ładnie, pięknie się zapowiadało do czasu, kiedy była wymagana rejestracja na tej ruskiej stronie... Otóż ta strona ma zamkniętą rejestrację No. Chyba, że tylko ja mam taki problem.

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Re: Warface 6 dni, 12 godzin temu #3

• misiek1784
Podczas rejestracji trzeba podać meila założonego Tutaj Tylko ze tam z kolei trzeba wpisać hasło otrzymane smsem (wybieramy kraj polska automatycznie pokaże się kierunkowy +48 i wpisujemy nr tel)

W 0:22 widać jak zakładamy dodatki do broni
Ostatnio zmieniany: 6 dni, 11 godzin temu przez misiek1784.
Za tę wiadomość podziękował(a): ` 7 uP

Re: Warface 4 dni, 9 godzin temu #4

• ` 7 uP
  • Kapitan
To dzięki misiek. Jakby ktoś chciał zagrać to niech mnie doda, gram pod nickiem: "5196" (z powodu braku liter, pomijając te ruskie krzaczki )

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"

Re: Warface 4 dni, 8 godzin temu #5

• Kamo
  • Hooaghh
Panowie ! Ja wciąż jestem na kroku nr.8 . Nie mogę znaleźć odpowiedniego przycisku
Edit:
Sorka . Nie zauważyłem paska pobierania z boku okna .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !
Ostatnio zmieniany: 4 dni, 8 godzin temu przez Kamo.

Re: Warface 4 dni, 2 godzin temu #6

• misiek1784
Ciekawa ta jedna misją z pve...czas wykonania 116 minut

Re: Warface 3 dni, 20 godzin temu #7

• ` 7 uP
  • Kapitan
A no ciekawa jest
Dobra panowie, musimy się umówić , może weekend ? Bo jak widzę jak te ruskie nooby grają to aż się płakać chce. Trzech medyków z czego 2 zginęło na rampie helikoptera, a trzeci próbował reanimować biegnąc przez pół mapy pod ogniem CQB . Też padł... Czasami się trafią ogarnięci ludzie, ale to graniczy z cudem. Tak więc w weekend zapraszam
Kontakt podam na STEAM, bo tam zawsze jestem: nnicknname
Kontakt Warface: 5196

Re: Warface 3 dni, 19 godzin temu #8

• Martum
  • Generał
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Pukty: 211
Ja wam powiem jedno: Musicie napierniczać jak najszybciej aby odblokować wszystkie bronie. Najlepiej wymieniajcie się tym samym kontem żeby expić extremalnie szybko. Potem MarTum przechwyci na kilka godzinek konto i nakręci co trzeba.

Re: Warface 3 dni, 18 godzin temu #9

• misiek1784
Szkoda że jeszcze klanówek niemożna grać

Re: Warface 3 dni, 17 godzin temu #10

• Feniks01
  • Specjalista
  • CoD MW3, zapraszam chętnych do gry, dobra gierka.
Czy to jest ten Warface, co miał być tak bardzo reklamowany?

Czy to nie było po angielsku lub gra po prostu z ameryki? Czy to jest Warface pochodzące z ZSRR (Rosji)?

Gra wygląda fajnie.
Tworzenie podpisu ze Steam
Ostatnio zmieniany: 3 dni, 17 godzin temu przez Feniks01.

Re: Warface 3 dni, 16 godzin temu #11

• misiek1784
Gra jest z Korei z tego co się orientuje, w europie wydaja ją Webzen pod nazwą Arctic Combat ale na razie sie szykują do Close bety. Więc aktualnie można pograć w wersje Rosyjską (do której jest zangielszczenie).

BTW: Ruscy to widzę spokojni gracze, praktycznie zero bluzg na czacie...ba tam mało kto pisze podczas gry na czacie...

Re: Warface 3 dni, 10 godzin temu #12

• Kamo
  • Hooaghh
Gra jest świetna ! Nudziłem się ostatnio i oto lekarstwo . Jakby co to także zapraszam do gry
nick : Камоловиц

misiek1784
Z tego co ja czytałem to grę stworzyło Crytek Kijów przy pomocy Crytek Frankfurt i bodajże Crytek Seul .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !
Ostatnio zmieniany: 3 dni, 10 godzin temu przez Kamo.

Re: Warface 3 dni, 8 godzin temu #13

• ` 7 uP
  • Kapitan
Istnieje możliwość zmiany nicku w tej grze? Sam nie zauważyłem, a może ktoś zna taki sposób bez zmiany konta.
Kamo, podsunąłeś mi pomysł

Re: Warface 3 dni, 7 godzin temu #14

• cracked
  • Pułkownik
  • tępić gnidy z akimbo i mp7 !
  • Pukty: 30
a można w tym czymś dać sobie nick normalnymi znakami czy tylko cyrylica czy jak się to zwie

Re: Warface 3 dni, 7 godzin temu #15

• ` 7 uP
  • Kapitan
Niestety, tylko cyrylica lub cyferki :/

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Rick, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.65 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Mateypk Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Nikutodron Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi koszul Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Colonel7455 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Weird Situation . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić pierzol . Nie zapomnij o zyczeniach!

SlimPL będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

XxGOLDxPACMANxX będzie obchodzić urodziny za 2 dni!