Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem z tworzeniem klasy

Problem z tworzeniem klasy 02/12/2010 02:04 #1

• lejkos
  • Szeregowy
  • Punkty: 4
dzis zauwazylem, ze gdy kupuje nowa bron to klasa nie zapisuje sie. przy zmianie atutow, wyposazenia jest ok, ale po gdy kupuje nowa bron, to po wyjsicu z menu tworzenia klasy punkty CoD wracaja i klasa sie nie zmienia. tez macie taki problem ?

Dodam, ze pliku config_mp NIE mam zaznaczonego jako tylko do odczytu.

Zauwazylem jeszcze ze sprawa dotyczy tylko lekkich karabinow maszynowych

Problem z tworzeniem klasy 02/12/2010 03:09 #2

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Punkty: 28
Klasy są synchronizowane z serwerami treyarch. Jeśli nie zapisuje tobie klasy znaczy, że jest problem z serwerem. Po jakimś czasie problem powinien ustąpić.

Problem z tworzeniem klasy 02/12/2010 19:08 #3

• hoshi
  • Sierżant
mialem podobny problem poprzejsciu na 5 prastiz przy 17 lvl-u - nie moglem kupic famasa i AKu. radze nabic kilka leveli i problem sam zniknie ( u mnie po zdobyciu 18 wszystko wrocilo do normy ).
pozdrawiam
i7 950 @4.0 + Silver Arrow / ASUS P6T Deluxe V2 / A-Data 1600G @cl8 6GB / 2xMSI HD5850 CrossFire / LG W2353V / X-Fi Xtreme Music + PAX X-Fi Drivers / Samsung 500GB F1R & 1TB / Antec TP 750W Blue / Corsair Obsidian 800D + Gelid 12 UV Blue / Logitech G9x & Razer Arctosa & QcK+ / Logitech X-230 & Sennheiser HD555 Mod / +Samsung R510

Problem z tworzeniem klasy 02/12/2010 19:14 #4

• PIETl2AS
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 51
Ludzie, ile wam mozna mowic. Tyle tematow o tym bylo, a wy nie lapiecie? Zamiast spamowac byscie poszukali na forum o tym :/
Po jakims czasie zniknie taki problem, poprostu trzeba odczekac troche czasu i wszystko wroci do normy.

Problem z tworzeniem klasy 05/12/2010 21:44 #5

• zizi17
  • Kapral
  • Punkty: 3
Wbij jeszcze jeden lvl i będziesz mógł wybrać broń , nie ty jeden taki problem miałeś i wbicie kolejnego lvla pomagało zawsze.

Problem z tworzeniem klasy 26/12/2010 14:11 #6

• Gandi
  • Porucznik
  • Bez PituPitu...
  • Punkty: 103
Mi również tak się stało tylko miałem takie dodatki jeszcze, że nie mogłem LVL'a nabić. Działo się coś takiego, że brakowało mi koło 7 k na next lvl, zrobiłem wyzwania (3) o łącznej sumie 22 k. Ucieszony, że kolejny lvl (nie pisało nic GRATULUJE AWANSOWAŁEŚ NA 20 LVL) ale po mapie był ten pasek co pokazuje Ci ile brakuje Ci pkt do next lvl no i mój pasek wychodził po za pulpit i pisało, że mam 14 k na minusie (-14 k).

Dwa razy mi tak się stało, za pierwszym razem dwa dni się trzymało toi musiałem reinstal Gry robić, za drugim razem już po ponownym uruchomieniu gry sie naprawiło. Był strach wtedy xD.

"I am the shadow and the smoke in your eyes
I am the ghost that hides in the night..."

Problem z tworzeniem klasy 26/12/2010 15:25 #7

• zizi17
  • Kapral
  • Punkty: 3
ja też tak miałem z tym lvl , wbiłem jeszcze jeden i było już dobrze
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.27 sekundy

ActionGames.pl