Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problemy z BO

Problemy z BO 28/12/2010 00:52 #1

• Bitu
  • Specjalista
  • Punkty: 1
Macie jeszcze jakieś problemy z tą grą bo ja nie mam dnia żeby coś się nie działo zawsze jak pogram dłużej to gra sie zacina i koniec nie ruszy dalej tylko kombinacja alt+ctrl+del. Poza tym wszystko jest ok

Problemy z BO 28/12/2010 01:04 #2

• Damino$
  • Specjalista
mi to jedynie sie menu zawiesza,ale to na chwilke.A tak jest wszytko ok i gra się bardzo dobrze A masz nowe sterowniki to karty zainstalowane moze to cos pie**** ; d
!!!Jedna Wiara Jeden Klub Manchester United Aż Po Grób!!!

Problemy z BO 28/12/2010 01:43 #3

• Biba
  • Specjalista
Problemów z Black Ops-em nie miałem od premiery (jestem w tym jakże wąskim gronie szczęśliwców)
:pinch: Uwaga: Spoiler!

Problemy z BO 28/12/2010 01:47 #4

• Bansuj
  • Specjalista
  • Punkty: 3
Bitu napisał:
Macie jeszcze jakieś problemy z tą grą bo ja nie mam dnia żeby coś się nie działo zawsze jak pogram dłużej to gra sie zacina i koniec nie ruszy dalej tylko kombinacja alt+ctrl+del. Poza tym wszystko jest ok

Ja mam podobnie. Czasami włączę grę, to uda mi się zagrać meczyk z 150+ FPS bez żadnych ścin, w kolejnym już FPS'ów jest trochę mniej, a w następnym gra tak się tnie że kogoś zabić to cud.

Problemy z BO 28/12/2010 03:17 #5

• Bitu
  • Specjalista
Bezsensowny może jest ale dla ciebie ja przynajmniej chce sie dowiedzieć czy ktoś ma podobne problemy

Problemy z BO 28/12/2010 17:44 #6

• Markutez
  • Major
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 23
[justify]Może masz zainfekowany komputer i jakiś proces zużywa za dużo pamięci lub procesora. Radziłbym przeczyścić system z rejestrem włącznie (polecam ESET Smart Security, Ad-Aware 2010 i CCleaner), a potem skontroluj temperatury podzespołów bazowych.[/justify]

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Problemy z BO 29/12/2010 01:10 #7

• Bitu
  • Specjalista
Nie ma szans że coś jest obciążone temperatury zawsze mam ok a procesów jest tak mało że nawet nie mam tego po prawej do jeżdżenia w dół i w górę. Komp miał format ok 2 tyg temu i na bank wszystko jest ok z nim to raczej błąd z grą zrobię reinstal i powiem jak jest.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.26 sekundy

ActionGames.pl

• Pierwsze DLC dla Portal 2 za darmo!
  • Oficjalne zawiadomienie Sony o awarii PSN dla polskich użytkowników
  • "Absolution" to naprawdę nowy Hitman
  • Pierwszy gameplay z L.A. Noire
  • Patch dla Crysis 2 na PC w przyszłym tygodniu

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery