Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl

Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #1

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Punkty: 113
Witajcie.

W dniu dzisiejszym rusza nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl.

Szukamy 2 ochotników, którzy wezmą na swoje barki pilnowanie porządku Modernwar.pl oraz Battlewar.pl.

Wymagania:
1. Ukończone 18 lat.
2. Minimalny staż na stronie 3 miesiące.
3. Brak blokad podczas swojego pobytu na Modernwar.pl oraz Battlewar.pl (w przypadku posiadania blokad administracja może wziąć pod uwagę danego kandydata w wewnętrznym głosowaniu).
4. Posiadanie wiedzy nt. serii gier Call of Duty oraz Battlefield.
5. Aktywny udział w życiu Modernwar.pl oraz Battlewar.pl.
6. Przestrzeganie ogólnych zasad kultury i netykiety oraz gramatyki i ortografii języka polskiego.
7. Perfekcyjna znajomość regulaminów Modernwar.pl oraz Battlewar.pl
8. Wolny czas.
9. Mile widziane doświadczenie w moderowaniu forum - w tym przypadku wymagane jest podanie linków do forum związanego z moderacją.

Do obowiązków Moderatora będzie należało:
1. Pomaganie użytkownikom forum w razie problemów.
2. Systematyczna praca na forum.
3. Dbanie o kulturę całej dyskusji.
4. Przenoszenie tematów do odpowiednich działów.
5. Wyciąganie konsekwencji w przypadku nagminnego łamania regulaminu.
6. Czytanie każdego nowego posta na forum i jego weryfikacja względem regulaminu.

Wygląd zgłoszenia:
1. Twoje imię.
2. Wiek.
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ty.
4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum.
5. Twoje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum.

Otrzymując rangę Moderatora, dodatkowo otrzymasz:
1. Unikalny kolor nicka oraz stosowną rangę, która będzie widoczna dla wszystkich.
2. Dostęp do działu dla Administracji.
3. Satysfakcję, że robisz coś dobrego dla Modernwar.pl oraz Battlewar.pl
4. Zdecydowanie większe możliwości niż reszta Użytkowników.
5. Możliwość Awansu na wyższą rangę.
6. Większy szacunek na shoutboxie.
7. Zapewne więcej wrogów w osobach nieprzestrzegających regulaminu .
...oraz wiele, wiele innych korzyści, które są znane tylko nam !

Nabór trwa do 30.04.2012.

Z chwilą zakończenia naboru nastąpi wewnętrzne głosowanie wśród załogi serwisu nad kandydaturami.
Wynik naboru zostanie podany do wiadomości Użytkowników w temacie związanych z naborem, nie później niż 24h od chwili zakończenia głosowania.

Osoby, które zostaną wybrane otrzymają na 2 tyg. w ramach testu rangę Junior Moderatora, która umożliwi moderowanie komentarzy pod newsami. W przypadku zdania testu osoba ta otrzyma rangę Moderatora.
W przypadku nie zdania testu, osobę tą zastąpi kolejna osoba z konkursu, która również otrzyma rangę Junior Moderatora na okres 2 tyg. w ramach testu.
Administracja zastrzega sobie wydłużenie okresu testowego do 1 miesiąca w uzasadnionych przypadkach.

Powodzenia!
Working on HP Pavilion dv7-6b30ew
Playing on xBox 360

Pomogłem, podziękuj - Admin też człowiek ;]

WhatPulse - Team ModernWar.PL - dołącz już dziś! goo.gl/3nzL7

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Pamiętaj by zapoznać się z regulaminem modernwar.pl i go przestrzegać!

Xbox Gamercards
Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez J!g5aw.

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #2

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
Zgłoszenia muszą być napisane tylko w tym temacie. Posty nie będące zgłoszeniem swojej kandydatury będą usuwane!
Playing on xBox 360

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Xbox Gamercards
Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez J!g5aw.

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #3

• mariiox
  • Kapitan
  • Punkty: 69
1. Twoje imię- Mariusz
2. Wiek- 19
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ty- Dosyć długi staż na forum i jestem dostępny prawie zawsze (nawet w pracy)
4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum- 3. Ogólnie jestem dostępny od godziny 8 do 22
5. Twoje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum- Niestety zerowe.
Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez mariiox.

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #4

1. Twoje imię : Rafał
2. Wiek: 18
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ty : Ortografię znam w miarę(inaczej okryłbym się hańbą).Co do znajomości regulaminu, to nigdy nie dostałem upomnienia od admin/mod,a co więcej pomocy zawszę udzielę, czy to teraz czy nawet jako moderator.Mój staż na stronie to już okrągły rok, więc jestem z Wami!
4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum: min.2 - max.4-5(weekend-y więcej)
5. Twoje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum: niestety, wszystkie strony gdzie miałem Mod'a, Kid'moda zostały zamknięte,myślę, że bardziej przemówi do Was sama praktyka, niż teoria .

Odp: Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #5

• FOXi
  • Major
  • !Hala Madrid!
  • Punkty: 29
1. Twoje imię - Marcin
2. Wiek - wymagany wiek osiągnę dopiero we wrześniu
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ty - Chciałbym spróbować swoich sił w nieustannej batalii z nieporządkiem jaki przynoszą newbie jak i wyjadacze forumowi. Dlaczego ja? Zawsze jest to ciężkie pytanie. Do tego "zawodu" trzeba mieć sporo czasu ✔, trzeba być asertywnym ✔, trzeba mieć sporo nerwów ✔, dobry kontakt ze społecznością ✔ jak i z przełożonymi ✔
4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum - ze względu na to, że się obecnie jeszcze uczę to w godzinach szkolnych będę tylko "przelotem" z telefonu (tak jak zwykle to robie) ale w godzinach popołudniowych mam nieco więcej czasu, który mam nadzieję, że wypełnie działalnoscią społeczną jaką dla mnie byłoby moderowanie tutaj.
5. Twoje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum - niestety nie miałem okazji moderować niczego więcej prócz klanowskich for.
CPU: Intel Core i5 2500k 3,3GHz
Motherboard: ASRock p67 PRO3
Memory: 8GB
Graphic Card: HIS Radeon HD6870
HDD: Samsung 512gb
Monitor: LG 22"
Headset: Steelseries Siberia v2
Mouse: R.A.T 5 Cyborg
Internet: 6mb/s

:pinch: Uwaga: Spoiler!

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #6

1. Twoje imię - Igor
2. Wiek - 27
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ty - wydaje mi się, że mój staż tutaj jest wystarczający, aby w odpowiedni sposób zapoznać się z mechanizmami, które rządzą tym forum. Znam bardzo dobrze regulamin, szczególnie te punkty, które są najczęściej łamane. Może nie udzielam się aż tak bardzo, żeby mnie wszyscy znali na wylot, nie piszę wielu postów, gdyż wyznaję taką zasadę, że wypowiadam się tylko wtedy, kiedy wnoszę coś nowego i konstruktywnego do dyskusji, dlatego czytam wszystkie posty pojawiające się na forum. Wydaje mi się, że moja wiedza na temat serii COD jest również wystarczająca o czym może zaświadczyć parę postów, którymi starałem się pomóc w rozwiązywaniu problemów forumowiczów. Przyznaję się bez bicia, że seria Battlefield nie jest mi aż tak znana, ale jestem jeszcze człowiekiem młodym, który szybko przyswaja wiedzę, więc jestem w stanie w krótkim czasie nadrobić zaległości Jestem też osobą asertywną, która w kulturalny, lecz zdecydowany sposób potrafi poradzić sobie z "trudnymi" osobnikami, oraz wytłumaczyć wszystkie problemy, niezgodności oraz wątpliwości. W tym mam akurat ponad 3-letnie doświadczenie, gdyż pracuję w miejscu w którym mam codzienną styczność z kadrą akademicką, która, jak część z Was na pewno wie, jest dosyć specyficzną strukturą Jak co, to mogę przesłać referencje od mojego szefa, potwierdzające moje słowa
4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum - spokojnie kilka godzin, niezależnie od pory dnia ( ), no chyba, że akurat mam w pracy sajgon, to może troszeczkę mniej, ale bezproblemowo mam możliwość spokojnego wejścia na forum i rozeznania się w sytuacji Do 23 czerwca będę miał trochę mniej czasu we wtorki, czwartki i niedziele, kiedy to mogę nie być dostępny od godziny 15.30, ale w pozostałe dni tygodnia i ww., do 15.30 jestem w 100% dyspozycyjny
5. Twoje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum - niestety tutaj nie mam czym się pochwalić

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku i wybaczcie jeżeli zanudziłem Was moim wywodem
Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez Agent_Halstein.

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #7

• Kamper
  • Major
  • Zaiste, milordzie!
  • Punkty: 64
Dobra może nie przejdę ale co mi tam.

Imię - Kamil
Wiek - 17/18.
3 Dlaczego chce i dlaczego własnie ja -
Jestem już na tym forum troszkę czasu. To jedyne forum na którym wysiedziałem więcej niż 3 miesiące więc to już jakiś postęp. Oczywiście nie obeszło by się dzięki nie ludziom, którzy są na tym forum.
Jestem bardzo koleżeński, bardzo szybko łapię znajomości. Chętnie udzielam się na forum i Shoutboxie. Przestrzegam regulaminu i jak dotąd nie zostałem nagrodzony banem.

Dlaczego ja? Bardzo chciałbym się sprawdzić. W domu raczej nie mam nic ciekawego do roboty, więc che być do czegoś przydatny, starłbym się pilnować porządku.

Ile czasu poświęcał bym codziennie na forum - Jestem na forum dosyć często, chodzę na nie co parę razy dziennie. Myślę, że 1-2 godzin lub niekiedy nawet więcej byłbym dostepny na forum.

Moje doświadczenie w moderowaniu - linki do forum -
KLIK_1
KLIK_2
Sam nie wiem, czy to dobre linki. W każdym bądź razie w obu są pomocne posty.

Pozdrawiam i życzę innym uczestnikom szczęścia w wyścigu o moda

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc, 1 tydzień temu #8

• Mantrax
  • News Mod
  • We stand alone together
  • Punkty: 22
Zgłaszam się również i ja:)

1. Imię: Rafał
2. 32
3. Dlaczego chcesz zostać Moderatorem i dlaczego akurat Ja?
Swoje lata mam (hehe); doświadczenie w gram mam duże (zaczynałem od Commodore
64; skończyłem informatykę na Politechnice; znam kilka języków proramowania - w tym html tak więc wiem doskonale jak funkcjonują strony internetowe również
od tej drugiej administracyjnej strony; na forum jestem od ponad roku. Typowym moderatorem jeszcze nie byłem, ale chętnie spróbuję.
4. Ile czasu mogę być na forum? W pracy mam nieograniczony dostęp do netu, więc całe osiem godzin; później w domu mogę być praktycznie non stop.
Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez Mantrax.

Odp: Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 1 miesiąc temu #9

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
Zostało jeszcze 6 dni na ewentualne Wasze kandydatury. Więc kto jeszcze swojej osoby nie zaproponował, radzę się pośpieszyć .
Playing on xBox 360

Xbox Gamercards

Re: Odp: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 3 tyg., 4 dni temu #10

• DeTon
  • Global Mod
  • CONFIDENTIAL
  • Punkty: 58
O północy zamykamy rekrutację. Ostatnia szansa! Może się jeszcze ktoś załapie
Edit.
Zamykamy. Dziękujemy za kandydatury. Wyniki w najbliższym czasie.

dead for cheaters, 2x fmg9, glock18, gl, ls, marty
Ostatnio zmieniany: 3 tyg., 4 dni temu przez DeTon.

Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 3 tyg., 2 dni temu #11

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
Ogłaszam wszem i wobec, iż konkurs pięk... wróć... nowymi Moderatorami zostają:

Agent_Halstein oraz Mantrax.

Załodze dziękuję za rzeczową dyskusję a nowym Moderatorom gratuluję.

Osobom, które aplikowały do funkcji Moderatora dziękuję za wasze zgłoszenia. Pamiętajcie, że jeśli nie zostaliście wybrani teraz, to nie przekreśla Waszych aplikacji w przyszłości.
Playing on xBox 360

Xbox Gamercards
Ostatnio zmieniany: 3 tyg., 2 dni temu przez J!g5aw.

Odp: Re: Nabór na Moderatora Modernwar.pl oraz Battlewar.pl 3 tyg., 1 dzień temu #12

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62
uprawnienia przyznane )

obaj Panowie mają tymczasowo rangę news moda i uprawnienia do moderowania komentarzy, tak by mogli załapać o co w tym wszystkim chodzi. Reszta w odpowiednim dziale, do którego mają teraz dostęp ;]
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Rick, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.90 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Wczoraj urodziny miał polsatpl Możesz jeszcze złożyć życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Emcik20 . Nie zapomnij o zyczeniach!

mariiox będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Kajetas będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

aadasiowy będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

ProReD będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

Cykor będzie obchodzić urodziny za 7 dni!

xavi emperor będzie obchodzić urodziny za 7 dni!