Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: [Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3?

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62

Kilka nowych przecieków podpowiada nam czego możemy się spodziewać w najbliższych miesiącach po Call Of Duty: Modern Warfare 3. Znamy nazwy kolejnych dodatków, jak również część map (włącznie ze screenami) i misji spec-ops, które pojawią się w nadchodzących pakietach. Ciekawostką jest, że mapa znana z Modern Warfare 2 - Terminal - może pojawić się jako jedna z misji spec-ops. Nie wiadomo, czy jest to próba ominięcia faktu, iż studio oświadczyło, że mapy multi nie będą płatne, jeśli pochodzą z poprzednich części serii, czy też będzie to gratisowy bonus.

Spec Ops:

• Iron Clad

• Kill Switch

• Terminal

Multiplayer:

• Aground

• Erosion

• Getaway

• Oasis

• MOAB

• Boardwalk

• Nola

• Theater

• Super8

Terminal

Erosion Loading Screen (nazwa kodowa Courtyard)

Gateway Loading Screen (nazwa kodowa Hillside)

Lookout Loading Screen (nazwa kodowa RestRepo)

Oasis Loading Screen (nazwa kodowa Qadeem)

{jcomments off}

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #2

Fajne mapki super by było jak by dali terminal to moja ulubiona mapka z mw2

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #3

• Etheross
  • Sierżant
  • Punkty: 17
No, jest zmienione oświetlenie w terminalu, możliwe, że dadzą ją jako darmową mapę do spec ops.

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #4

• Dutagamo
  • Specjalista
  • Punkty: 1
Terminal? Było by zajeb.

Re: [Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #5

• thom
  • Specjalista
Mnie najbardziej ciekawi mapka MOAB Już sobie wyobrażam jakiś poligon doświadczalny na pustyni + bunkry pod nim. Ewentualnie jakiś klimat postsowiecki typu Wasteland. Oooooooooh yeah

Re: [Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #6

• cracked
  • Pułkownik
  • Konto nieaktywne
  • Punkty: 31
terminal <3
mam nadzieje że terminal będzie darmowy i że spawny w nim będą te same co w mw2 oraz że usuną wejście na samolot

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #7

• ` 7 uP
  • Kapitan
  • Punkty: 54
Terminal za free musi być , bo to tylko kopiuj / wklej z ich strony, a reszta mapek też fajnie się zapowiada.

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #8

Mapka terminal jest zapisana jako mapka w spec opsach czyli w multi jej nie bedzie.

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #9

Wie ktoś może czy w te nowe mapy, które są już dodane, można grać na Przetrwaniu?

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #10

• shad79shad
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Jak nie dadzą za darmo to zawsze można od Skidrowa pobrać

Punkt 1.4 regulaminu został właśnie przez Ciebie naruszony. Przeczytaj regulamin i nigdy więcej nie rób tego numeru. Dostajesz ostrzeżenie. Jeszcze raz to zrobisz i odpoczniesz sobie trochę od pisania na tym forum.

Agent_Halstein
Ostatnio zmieniany: 1 tydzień, 4 dni temu przez Agent_Halstein.

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #11

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 158
Ta mapa lookout kojarzy mi się z jedną map z cod waw

Re: [Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #12

• cracked
  • Pułkownik
  • Konto nieaktywne
  • Punkty: 31
@up jaką mape ?
mi to bardziej przypomina baze kunar z moh2010

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 4 dni temu #13

denerwuje mnie ta gra i dlatego zaczołem grac w black ops i mw2 najlepsze czesci
Krzysztof

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 3 dni temu #14

• Kamo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Hooaghh
RestRepo ?
Czy to oznacza że mieli byśmy sobie powalczyć w Afganie ?
Mi to jak najbardziej pasuje pod warunkiem że walczyli byśmy tam z Talibami czy raczej z "Przeciwnikiem" jak w MW2 .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

[Przecieki] Co nas czeka w kolejnych DLC do Modern Warfare 3? 1 tydzień, 3 dni temu #15

• Matieu1992
  • Szeregowy
  • Punkty: 2
ja to bym chciał do MW3 jakąś dużą mapke typowo dla snajperów bo wkurza mnie to że kolesie z PP90 mogą mnie zabić z drugiego końca mapki :/
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.75 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi polsatpl Złóż mu życzenia!

Emcik20 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

mariiox będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Kajetas będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

aadasiowy będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

ProReD będzie obchodzić urodziny za 7 dni!